Astea sunt cele mai tari competiţii sportive în vara lui 2015!

Ultima actualizare:

    Competiţii sportive în vara lui 2015: Messi va juca la Copa America
Competiţii sportive în vara lui 2015: Messi va juca la Copa America

Într-un an fără Olimpiadă şi fără turnee finale majore la fotbal, lunile care urmează propun amatorilor de sport alte obiective de urmărit. Aşadar, să trecem în revistă cele mai tari competiţii sportive în vara lui 2015!

Aflându-ne într-un an impar, fotbalul nu ne va delecta cu Mondiale sau Europene. Totuşi, printre cele mai tari competiţii sportive în vara lui 2015 regăsim două turnee finale extrem de interesante. În primul rând, Messi, Neymar şi celelalte vedete din America de Sud se vor bate pentru trofeul continental în Chile. Turneul se va desfăşura în perioada 11 iunie – 4 iulie, marile favorite fiind, ca de obicei, Brazilia şi Argentina.

Competiţii sportive în vara lui 2015: avem Copa America şi Mondialul de fete

Tot în această lună va începe Campionatul Mondial de fotbal feminin, care îşi face astfel loc printre cele mai tari competiţii sportive în vara lui 2015. A şaptea ediţie a Cupei Mondiale rezervată sexului frumos va avea loc în Canada în perioda 6 iunie – 5 iulie, 24 de echipe naţionale fiind împărţite în şase grupe.

Competiţii sportive în vara lui 2015: Wimbledon-ul atrage iubitorii de tenis

Competiţii sportive în vara lui 2015: Simona Halep va juca la Wimbledon
Competiţii sportive în vara lui 2015: Simona Halep va juca la Wimbledon

Cum turneul de la Roland Garros se apropie de final, iubitorii de tenis îşi îndreaptă deja atenţia spre următorul Grand Slam, cel de la Wimbledon (29 iunie – 12 iulie). Competiţia londoneză e una dintre cele mai aşteptate competiţii sportive în vara lui 2015, inclusiv la noi, unde toată lumea speră ca Simona Halep sau o altă tenismenă din România să câştige, în sfârşit, un turneu de Mare Şlem.

Competiţii sportive în vara lui 2015: România organizează Europeanul de baschet

În perioada 11-28 iunie, crema baschetului feminin european se va aduna în Ungaria şi România pentru a ataca trofeul suprem continental. Este una dintre puţine competiţii majore organizate în ultima vreme de ţara noastră şi una dintre cele mai puternice competiţii sportive în vara lui 2015. La noi se vor disputa doar meciurile din grupele A şi B, urmând ca fazele finale să fie organizate de Ungaria. România e în grupa A şi va juca la Timişoara contra naţionalelor Franţei, Cehiei, Ucrainei şi Muntenegrului. În schimb, la Oradea, în Grupa B, se vor întâlni Turcia, Belarus, Polonia, Italia şi Grecia.

Competiţii sportive în vara lui 2015: cinci curse de Formula 1

Piloţii din Formula 1 nu vor avea pauză în această vară. În cele trei luni care urmeaz[ (iunie, iulie şi august), Marele Circ programează nu mai puţin de cinci etape, probabil decisive în stabilirea ierarhiei finale. Marile Premii ale Canadei (7 iunie), Austriei (21 iunie), Marii Britanii (5 iulie), Ungariei (26 iulie) şi Belgiei (23 august) sunt cu siguranţă printre cele mai tari competiţii sportive în vara lui 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net