Asta-i Steaua fără creier!

Ultima actualizare:

    Gabi Enache a fost  criticat de antrenor  după evoluţia  ştearsă din meciul  cu Viitorul
Gabi Enache a fost criticat de antrenor după evoluţia ştearsă din meciul cu Viitorul

Iresponsabilităţile lui Gabi Tamaş şi naivităţile marca Gabi Enache oglindesc imaginea palidă a Stelei, care a pierdut sâmbătă un meci crucial în lupta pentru titlu.

Seria de 11 victorii consecutive a roş-albaştrilor în disputele cu Viitorul lui Hagi a fost întreruptă, Steaua fiind învinsă fără drept de apel (1-3) într-o partidă-cheie a play-off-ului. Fără a diminua realizările incontestabile ale celor de la Viitorul, echipa lui Laurenţiu Reghecampf s-a bătut singură, evoluţia unora dintre jucători fiind, pe alocuri, sinucigaşă. De altfel, la finalul partidei, antrenorul Stelei a a runcat întreaga vină pe “lipsa de inteligenţă” a elevilor săi. Primul stelist fără creier în meciul de la Ovidiu a fost Gabi Tamaş, eliminat după numai un sfert de oră de joc. “La experienţa pe care o are Gabi, nu ne aşteptam la un asemenea gest de la el. Nu-mi explic cum a putut să-şi lase echipa în inferioritate”, a afirmat Reghe. Mai grav e faptul că atitudinea iresponsabilă a lui Tamaş se cam repetă, fundaşul de 33 de ani aflându-se la a treia eliminare în ultimele trei luni, după cele din meciurile cu Villarreal şi cu Astra.

Chiar şi fără Tamaş, Steaua putea scoate cel puţin un punct din confruntarea cu Viitorul, asta dacă n-ar fi apărut alte episoade similare. “Mai trebuie să intervină şi inteligenţa şi maturitatea jucătorilor atunci când joacă la Steaua”, a punctat Reghecampf, semn că principala problemă e de ordin mental. Tehnicianul a pus tunurile în special pe greşelile de începător ale lui Gabi Enache, un jucător cu pretenţii, aflat şi în circuitul naţionalei. “Enache nu trebuia să rămână pe jos la faza golului doi. Să se ridice, să lupte, că e război!”, a detaliat Reghecampf. Discursul acuzator al lui Reghecampf s-a înreptat şi împotriva altor jucători ai Stelei. Astfel, chiar dacă n-au fost nominalizaţi în faţa presei, Mihai Bălaşa, Jakolis şi Muniru au avut parte, probabil, de critici vehemente în vestiar. Steaua a fost condusă cu 3-0 de Viitorul, Denis Alibec fiind cel care a redus diferenţa cu un gol din lovitură liberă. Reuşita atacantului stelist se poate dovedi extrem de importantă la finalul sezonului, atunci când se va trage linie. Mai exact, Steaua speră acum s-o bată pe Viitorul în retur cu cel puţin 2-0, astfel încât să aibă avantajul meciurilor directe în caz de egalitate de puncte cu echipa lui Hagi. “Orice diferenţă de goluri contează”, a recunoscut Reghecampf.

simeon stalpnicul png

Bölöni, pus la punct de Hagi

O declaraţie a lui Ladislau Bölöni, care a spus că nu e normal ca un club formator ca Viitorul să domine campionatul, l-a înfuriat pe Gică Hagi. Astfel, „Regele” l-a atacat dur pe fostul său coechipier de la Steaua şi de la echipa naţională. „E uşor să dai din gură. Loţi, ai greşit-o! E o problemă că e Hagi pe primul loc şi nu cade bine? Sfatul meu pentru Loţi e să se ducă la Târgu Mureş şi să-i ducă sus. Hai, Loţi, înhamă-te la Tg. Mureş, fă terenul şi lasă vorbele!”, a declarat Hagi. Patronul şi antrenorul Viitorului a ţinut să-i ofere şi lui Laurenţiu Reghecampf o mică „înţepătură”, o afirmaţie care a semănat cu o autopropunere pe banca Stelei. „Cu lotul şi cu banii lor, defilam!”, a precizat Gică Hagi. În condiţii de austeritate, Hagi va oficia astăzi transferul unui fost atacant stelist, George Ţucudean, rămas liber de contract după despărţirea de Pandurii.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net