Asta a fost cea mai mare greşeală din cariera de fotbalist a lui Contra!

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra, după un gol marcat pentru AC Milan
Cosmin Contra, după un gol marcat pentru AC Milan

Antrenorul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, pentru Milan Channel, că cea mai mare greşeală din cariera sa de fotbalist a fost plecarea de la formaţia AC Milan, informează site-ul calciomercato.com.

"Am amintiri minunate din perioada când am jucat pentru Milan. Plecarea de la Milan a fost cea mai mare greşeală din cariera mea de fotbalist. Îi doresc mult succes lui Pippo Inzaghi în funcţia de antrenor. Îmi aduc aminte de o victorie într-un derbi cu Inter Milano în care el a înscris cu o lovitură de cap după o centrare a mea din partea dreaptă. Fernando Torres este un atacant de clasă, iar suporterii trebuie să aibă încredere în el. Are nevoie să se adapteze la fotbalul italian şi cred că în curând va redeveni marcatorul pe care îl ştim" , a spus Contra.

Cosmin Contra, în vârstă de 38 de ani, a evoluat pentru AC Milan în perioada 2001-2002 şi a marcat trei goluri în 29 de partide.

Derbiul AC Milan - Internazionale Milano, din etapa a XII-a a campionatului Italiei, se va disputa duminică, de la ora 21.45.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net