Asta da afacere: Andrei Ivan a luat 3.000 de euro pe minut la ruşi!

Ultima actualizare:

    Fostul atacant al Craiovei a ajuns la Viena și a marcat două goluri la primul meci al său în AustriaClick!
Fostul atacant al Craiovei a ajuns la Viena și a marcat două goluri la primul meci al său în AustriaClick!

Cu un salariu anual de 500.000 de euro, internaţionalul român a jucat doar 77 de minute pentru FC Krasnodar din iulie până în prezent.

Fostul atacant al Craiovei a dat un adevărat tun financiar în campionatul Rusiei. În jumătate de an, Andrei Ivan a jucat cu ţârâita, însă în conturi i-au intrat aproximativ 250.000 de euro.

Multă lume a ridicat din sprâncene atunci când Andrei Ivan s-a transferat la una dintre echipele de top din Rusia, FC Krasnodar. Jucătorul de 20 de ani care a explodat în ultimele două sezoane în tricoul celor de la CSU Craiova era chemat să-şi demonstreze valoarea într-un campionat mai puternic, dar a clacat lamentabil. Chiar dacă a fost uşor accidentat în startul stagiunii, Ivan n-are nici o scuză pentru faptul că a strâns până acum la FC Krasnodar doar 77 de minute pe teren, mai puţin decât durata obişnuită a unui meci.

Mai mult, fostul idol al oltenilor n-a fost niciodată titular, toate aceste minute fiind adunate din postura de rezervă (de patru ori în campionat, o dată în Cupa Rusiei şi o dată în Liga Europa). „De ce nu joacă Ivan? Pentru că nu e pregătit”, a explicat la un moment dat antrenorul ruşilor. În aceste condiţii, şefii de la Krasnodar au început să caute soluţii pentru a scăpa cel puţin de o parte a salariului anual de 500.000 de euro pe care îl încasează Andrei Ivan.

La un calcul simplu, românul a luat în a doua jumătate a anului 250.000 de euro, adică peste 3.000 de euro pentru fiecare minut jucat. Bineînţeles, e o „afacere” excelentă pentru Ivan, dar una păguboasă pentru FC Krasnodar. Cum atacantul a semnat un contract pe cinci ani, se preconizează un împrumut al lui Andrei Ivan în perioada de transferuri care se apropie.

Inclusiv echipele din România au intrat pe fir, cea mai plauzibilă variantă fiind o repatriere a fotbalistului la Craiova. „Nu vreau să mă întorc, sunt plecat de abia şase luni, vreau să mă impun în Rusia. Îmi mai trebuie puţin timp să am încredere în mine”, a declarat Ivan, lăsând de înţeles că exclude revenirea în Liga I. Totuşi, preşedintele clubului din Craiova, Marcel Popescu, n-a confirmat împrumutul lui Ivan, dar nici nu l-a negat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net