Aşa va da lovitura Viitorul lui Hagi!

Ultima actualizare:

    Nedelcearu şi  Iancu se vor  duela diseară
Nedelcearu şi Iancu se vor duela diseară

Viitorul a iernat pe locul 1 după cinci victorii consecutive obţinute în finalul lui 2016, dar mulţi se aşteaptă ca Iancu şi compania să nu reziste. Motivele celor care cred asta ţin de experienţă, valoare şi bani, dar nu prea stau în picioare. D

impotrivă, de data aceasta copiii lui Hagi par copţi şi au câteva atuuri de care nimeni nu ţine cont!

Stabilitate financiară

Gheorghe Hagi a reuşit să menţină la Viitorul un echilibru între venituri şi cheltuieli, astfel încât să nu fie probleme cu plăţile curente. Asta a făcut ca toţi angajaţii clubului de la malul mării să fie plătiţi la zi, în frunte cu jucătorii şi antrenorii. Acest lucru poate fi decisiv pentru Iancu şi compania, care au o singură preocupare: să se antreneze şi să dea totul pe terenul de joc.

Lot omogen

Toate echipele cu pretenţii au căzut în pauza competiţională în tentaţia de a-şi reconfigura loturile. Steaua, încă văzută de mulţi ca principală favorită la titlu, a schimbat cel mai mult şi acest du-te, vino s-a văzut în cantonamentele din Turcia, unde a câştigat un singur amical. La fel s-a întâmplat însă şi la Gaz Metan, Dinamo sau Astra, trupe care n-au cum să se lege într-un timp atât de scurt. Astfel, Hagi are şi aici un mare avantaj. A plecat doar Răzvan Marin, dar pe o sumă care ajută clubul, şi în locul lui au venit doi jucători interesanţi. Doru Dumitrescu a fost promovat de la academie şi Hagi promite că va fi o nouă stea, iar Neluţ Roşu a fost adus de urgenţă de la Chiajna. 

Ajutor de la rivalele Stelei

Viitorul va intra într-un play-off în care va conta enorm jocul rezultatelor şi afinităţile dintre cele 6 combatante. Şi la acest capitol simpaticii puşti ai lui Hagi pot fi principalii beneficiari. Asta pentru că Steaua, pretendenta la coroană, are foarte mulţi duşmani gata s-o saboteze. Marea rivală, Dinamo, îi promite două meciuri pe viaţă şi pe moarte, chiar dacă băieţii lui Andone nu vor avea şanse la titlu. Marius Şumudică a declarat deja că speră să prindă play-off-ul pentru că abia aşteaptă să-i încurce iar pe roş-albaştri, iar CFR şi CS U sunt două echipe care nu se vor preda uşor oamenilor lui Reghecampf.

Au învăţat din greşeli

Unul dintre principalele argumente ale celor care spun că Viitorul nu va rezista luptei pentru titlu este reprezentat de episodul de anul trecut. Calificaţi în această ultimă fază tot după un sezon regulat impresionant, Marin şi compania au câştigat un singur meci şi au încheiat pe locul 5. Totuşi, Hagi spune că tocmai din acest motiv băieţii lui au o şansă în acest an, cu toţii învăţând lecţia de anul trecut, care nu va mai fi repetată.

Pot mări diferenţa

Sezonul regulat se reia cu etapa a 22-a şi până la play-off mai sunt câte 5 meciuri pentru fiecare. Echipa „Regelui” are două meciuri uşoare, cu ACS Poli şi Pandurii, dar şi trei jocuri directe cu posibilele adversare din play-off, Dinamo, Astra şi CFR. În comparaţie, Steaua are trei deplasări grele, la CFR, Craiova şi Mediaş, plus un meci complicat cu Voluntari, care i-a făcut tot timpul zile fripte. Această conjunctură poate mări diferenţa cu care Viitorul va intra în play-off faţă de Steaua. Anul trecut s-a intrat la fel, cu Astra în avantaj, iar roş-albaştrii n-au putut recupera până la final. 


    Gică Hagi  şi-a condus echipa  până pe primul  loc în Liga I
Gică Hagi şi-a condus echipa până pe primul loc în Liga I

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net