ASA şi CFR, echipe prietene

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu, antrenor-jucător la ASAFoto Click!
Adrian Mutu, antrenor-jucător la ASAFoto Click!

Mureşenii şi ardelenii au disputat manşa tur a semifinalelor Cupei României, 0-0, într-un meci în care fazele de gol au fost o raritate.

Mutu a fost antrenor-jucător, dar nu s-a remarcat cu nimic şi finalista se va decide în returul de la Cluj, dispută ce va avea loc la data de 20 aprilie.

La Târgu Mureş s-au întâlnit două echipe ce au părut că nu vor să învingă, deşi miza era un loc în jocul ce poate aduce un trofeu. Gazdele ar fi trebuit să fie mai incisive, mai ales că s-au duelat recent cu cei de la CFR, iar eşecul cu 1-0, era să-i coste locul în play-off. Concluzia au tras-o comentatorii tv: “Prea multe întreruperi şi prea puţin fotbal!”.

Mutu antrenor şi jucător. Atacantul, technician neoficial al lui ASA, a procedat la fel ca la meciul cu Botoşani şi nu s-a introdus în primul 11. S-a agitat pe banca de rezerve, a dat indicaţii şi nemulţumit, l-a scos pe Costa şi a intrat în teren. Era minutul 63. Nu a arătat nimic, remarcându-se doar printr-un procedeu de karate asupra unui adversar şi cum rivalul a fost doar “şters”, “Briliantul” a primit “galben”, altfel ar fi fost clar eliminat. Mai activ, Mutu a fost în pauză, când a tras câteva şuturi la poartă şi le-a dat cîteva sfaturi colegilor.

ASA a mizat pe stelişti. Gabi Matei, Ţucudean şi Pârvulescu, consideraţi la Steaua ca jucători slab valoric, au fost oameni de bază în trupa mureşenilor.

Mureşenii visează la Steaua în finală. Gabi Mureşan, căpitanul echipei, vrea să dispute ultimul act al Cupei cu roş-albaştrii: “A fost un meci slab fiindcă nu s-a înscris. Un rezultat care ne ţine în cărţi şi pe unii şi pe alţii. N-am avut noroc. Să sperăm că-n retur noi vom fi cei care ne vom califica. Am pregătit echipa noi, trei-patru jucători, dar în curând vom avea un antrenor. Să ajungem în finală şi dacă va fi aşa, să jucăm cu Steaua. Ne-am simţit bine în compania ei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net