ASA joacă meciul cu Steaua tot la Cluj

Ultima actualizare:

    N'Doye, pe vremea când juca la ASA
N'Doye, pe vremea când juca la ASA

Conducerea clubului ASA Târgu Mureş a anunţat că va evolua cu Steaua, în partida considerată pe teren propriu, tot pe Cluj Arena, unde a jucat şi cu FC Viitorul, pentru că stadionul Trans-Sil nu a primit toate avizele din partea autorităţilor.

"În ultimele două săptămâni, clubul ASA Tîrgu-Mureș a derulat ample lucrări de reamenajare la stadionul Trans-Sil, conform normelor legale în vigoare. Astfel, a fost redusă capacitatea stadionului pentru a asigura spațiu suplimentar pentru spectatori, a fost construită o nouă cale de acces în Peluza Nord, au fost lărgite căile de acces în cadrul tribunelor și multe alte lucrări, totul pentru a crește gradul de confort al publicului spectator. Aceste lucrări de reamenajare sunt finalizate și verificate de forurile abilitate. Pe lângă lucrările efective a fost nevoie și de o documentație voluminoasă care să ateste modificările și îmbunătățirile făcute la stadionul Trans-Sil. Iar aceste documentații au nevoie, la rândul lor, de avize din partea instituțiilor statului, conform legii. Din motive care ne depășesc, documentele solicitate nu vor putea fi avizate într-un termen care să garanteze desfășurarea următorului joc pe teren propriu. Această situație este influențată și de cele două zile libere oficiale (luni, 30 noiembrie și marți, 1 decembrie), dar și de obligativitatea clubului organizator de a anunța localitatea de desfășurare a unei partide din Liga 1, conform ROAF, cu minimum 7 zile înainte de disputarea jocului respectiv", se precizează pe site-ul oficial.

"Ne cerem scuze tuturor susținătorilor echipei noastre și în special abonaților ASA Tîrgu-Mureș pentru această situație. Mai ales pentru faptul că am transmis că jocul cu FC Viitorul va fi singurul disputat pe o altă arenă. Din păcate, motive independente de voința și puterea clubului nostru ne pun în situația de a ne lua toate măsurile de siguranță. Nu putem aștepta până în ultima clipă primirea autorizației de securitate la incendiu și să ne trezim în ziua meciului că aceasta nu este acordată, fapt care va duce la pierderea partidei la masa verde", se mai arată în comunicat.

ASA Târgu-Mureș - Steaua va avea loc, miercuri, de la ora 20.30, în etapa a XX-a a Ligii I.

Pentru acest meci, clubul din Târgu Mureş le va pune la dispoziție gratuit abonaților mijloace de transport pentru efectuarea deplasării la Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net