Aşa arată Steaua ciopârţită

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş a greşit în meciul cu OsmanlisporFoto: sportpictures.eu
Gabi Tamaş a greşit în meciul cu OsmanlisporFoto: sportpictures.eu

Când şi-au amânat meciul cu CSMS Iaşi din prima etapă, steliştii erau cu gândul doar la „dubla” cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor.

În cele din urmă, decizia s-a dovedit inspirată, echipa lui Reghecampf calificându-se în play-off şi asigurându-şi astfel prezenţa în grupele Ligii Europa. Financiar, meciurile cu cehii au adus în contul clubului aproape 10 milioane de euro, aşa că întâlnirea de campionat cu Iaşiul a fost trecută la „şi altele”. Reprogramată pentru astăzi, partida Steaua – CSMS Iaşi o prinde pe vicecampioana României cu efectivul înjumătăţit, motivul principal fiind suprapunerea cu acţiunile echipelor naţionale de seniori şi tineret. „Nu avem de ce să ne plângem. Asta e, am fost de-acord să mutăm meciul în această perioadă şi vom încerca să facem faţă”, a declarat Reghecampf, nevoit să alcătuiască o echipă de start ciopărţită, fără 10 piese grele. În primul rând, vor lipsi tricolorii Adi Popa, Achim şi Enache, aflaţi în aceste zile la Mogoşoaia, sub comanda lui Christoph Daum. De asemenea, Florin Tănase, Cojocaru, Tudorie şi Ovidiu Popescu sunt convocaţi la naţionala Under 21, care pregăteşte două meciuri oficiale în preliminariile Euro 2017. Celor de mai sus li se adaugă accidentaţii Pintilii, Golubovic şi Toşca, astfel că misiunea lui Reghecampf se anunţă una delicată. Inclusiv selecţionerul Daum a recunoscut că programarea partidei Steaua – CSMS Iaşi înainte de meciul România – Muntenegru n-a fost una foarte bună. „Am făcut o greşeală. Nu vom mai face niciodată aşa. L-aş fi dorit pe Niţă în locul lui Tătăruşanu, dar m-am gândit la situaţia în care e Steaua”, a spus antrenorul naţionalei.

Onţel, singurul atacant disponibil

Fără Florin Tănase, Tudorie şi Golubovic, Steaua se va baza în avanposturi pe tânărul Cristian Onţel (18 ani). Acesta va rezolva şi problema jucătorului sub 21 de ani pe care Reghecampf e forţat de regulament să-l introducă în primul 11. Ca o coincidenţă, Onţel a debutat în Liga I la Steaua tot într-un meci cu CSMS Iaşi, jucat în octombrie 2015.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net