Arlauskis:" Poate să dea şi un suporter gol, dar important este să câştigăm!"

Ultima actualizare:

    Lituanianul speră să meargă alături de Steaua mai departe în EuropaFOTO: Răzvan Păsărică
Lituanianul speră să meargă alături de Steaua mai departe în EuropaFOTO: Răzvan Păsărică

Portarul Stelei, Arlauskis, a anunţat că steliştii îşi doresc revanşa în faţa celor de la Dinamo Kiev, care s-a impus în tur cu 3-1. Cei din Ghencea stau la mâna rezultatelor pentru a se califica în primăvara europeană.

"Mâine o să fie cel mai important meci. Toţi ne dorim, în primul rând, revanşa în faţa unei echipe foarte bune, dar noi ştim ce avem de făcut după primul meci pierdut acolo. Cred că vom reuşi să facem un meci bun, să câştigăm şi să trecem în primăvara europeană. Toţi ne dorim asta şi suntem foarte concentraţi. Vrem neapărat să câştigăm şi apoi vom vedea ce face Aalborg cu Rio Ave", a spus Arlauskis.

Apoi, a anunţat: "O să facem tot posibilul să câştigăm. Nu poate câştiga un singur jucător meciul. Trebuie să fim o echipă. Jucăm împotriva unui adversar foarte puternic, iar dacă vom fi uniţi, vom câştiga. Poate să dea şi un suporter gol, dar important este să câştigăm".

"În ziua de azi orice e posibil. Nu joacă numele, dar important este să demonstrezi pe teren. Nu e nimic pierdut, mai avem un meci, ne concentrăm şi sperăm să câştigăm, dar din păcate nu depinde numai de noi. Dacă nici noi nu câştigăm, de ce să ne mai uităm la alţii?! Nu e un meci uşor", a mai spus el referindu-se la şansele de calificare.

"Iarmolenko e un jucător foarte bun, nu bun. E o echipă agresivă. Ucrainenii sunt ca ruşii, foarte bine pregătiţi fizic, iar jucătorii de pe faza de atac sunt foarte buni. Iarmolenko e cel mai bun jucător al echipei Dinamo Kiev", a completat Arlauskis.

Pentru a se califica în 16-imile Ligii Europa, Steaua trebuie să învingă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg să nu câştige în deplasare cu Rio Ave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net