Arbitrul a refuzat să oprească meciul Dinamo-Viitorul: „Mă luați la mișto?”

Ultima actualizare:

    Doctorii au făcut investigații suplimentareFoto: Arhiva Click!
Doctorii au făcut investigații suplimentareFoto: Arhiva Click!

Vineri seară (6 mai), mijlocașul dinamovist Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren, fără să fie atins de nimeni, în timpul meciului Dinamo-Viitorul (3-3). La scurt timp după leșin, camerunezul a murit la spital. Jucătorii ambelor echipe l-au implorat în mai multe rânduri pe arbitrul central al partidei, Florin Marcu, să oprească meciul pentru a vedea ce se întâmplă cu Patrick Ekeng, însă el a refuzat abrupt.

Fotbaliștii l-au implorat pe arbitrul Florin Marcu să întrerupă partida, după ce Patrick Ekeng a căzut pe gazon, însă acesta refuzat, scrie gsp.ro. Paul Anton, mijlocașul central al lui Dinamo, țipa insistent: „Oprește meciul, că ne este rău, nu ne mai ținem pe picioare de emoție, vrem să vedem ce s-a întâmplat cu Ekeng”.

De Lucas alerga cu lacrimi în ochi, iar Florin Tănase urla la arbitru, conform sursei citate: „E mort, nu înțelegi că e mort? Oprește meciul odată!”. Răspunsul arbitrului Florin Marcu a fost șocant: „Mă luați la mișto? Jucați în continuare pentru că nu opresc nimic”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net