Arabii l-au pocit pe Piţurcă: "Beturka, Beturka!"

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Fostul selecţioner a debutat la Al-Ittihad la 31 octombrie, într-o înfrângere, 0-1 cu Hajer. El a avut nevoie de 104 zile pentru a câştiga primul meci, iar momentul a fost savurat din plin de suporterii „tigrilor“.

Cu cuţitul la os, arabii au ajuns să vorbească, inclusiv despre un blestem care a urmărit echipa de la instalarea lui Piţurcă în funcţie! Mai mult, în lipsa rezultatelor, antrenorul de 58 de ani a fost avertizat, înaintea meciului cu Al-Faisaly, că poate fi demis, dacă nu va îndeplini obietivul fixat pentru acest sezon. Piţi a abordat sub o mare presiune partida cu ocupanta locului 6 în prima ligă saudită şi, din fericire pentru el, a reuşit să şteargă toate nereuşitele din ultima vreme printr-o victorie categorică, scor 3-0.

La Al-Ittihad, Sânmărtean şi Szukala au fost integralişti, însă cel mai bun stranier a fost irakianul Saif Salman. Dacă Sânmărtean n-a strălucit, în schimb, Szukala, pe lângă pasa de gol, a avut şi o prestaţie solidă în apărare.

Prima victorie obţinută de Al-Ittihad, după opt meciuri cu Piţurcă pe bancă, i-a încântat pe fanii „tigrilor“. În repriza a doua, aceştia au scandat, în mod repetat, numele antrenorului, strigând: „Beturka, Beturka“. Datorită victoriei cu 3-0, Al-Ittihad a urcat un loc, până pe poziţia a 4-a, cu 27 de puncte după 15 etape. Lider e Al-Nassr cu 37 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net