Antrenorul scandalagiu s-a întors la Botoşani

Ultima actualizare:

    Leo Grozavu  este în atenţia  Comisiei de  Disciplină
Leo Grozavu este în atenţia Comisiei de Disciplină

Cătălin Golofca s-a ales cu buza spartă după ce tehnicianul l-a atacat, momentul fiind surprins de camerele tv. Grozavu şi-a dat demisia de onoare, însă nu a fost acceptată şi după zece zile de „vacanţă” s-a întors la FC Botoşani. Din câte se pare, antrenorul şi victima sa se vor împăca.

Data de 6 martie 2017 va rămâne ca o pată asupra clubului moldav. Antrenorul, nervos din cauza prestaţiei lui Golofca, l-a schimbat în minutul 83 al jocului cu Astra şi motivând că atacantul şi-a aruncat tricoul, l-a lovit direct în bărbie. Deşi faza a fost filmată, antrenorul a recunoscut abia într-un final că şi-a pocnit elevul şi a decis să plece din club.

Surpriza a fost că patronul Iftime nu a fost de acord şi a susţinut că Grozavu este într-o mini-vacanţă. După zece zile, timp în care duelul cu Poli Timişoara a fost condus de secunzii Bejan şi Bordeanu, Grozavu s-a întors. „Am avut joi seară o întâlnire cu el şi întreg consiliul director şi am convenit să continuăm cu staff-ul lui Leo. Nu a fost o negociere, noi nu am reziliat contractul şi am făcut altul nou, am avut doar o discuţie de principiu”, a spus Iftime. Astfel, de ieri, Grozavu s-a prezentat la antrenamente, s-a regăsit cu Golofca, iar atmosfera a fost una calmă. “Ne-am întâlnit la pregătire. Vom vedea ce va fi”, ne-a spus atacantul, care aseară urma să aibă o întâlnire cu cei din conducere pentru a şti dacă va mai continua sau nu la Botoşani.Iniţial el a dorit să-l dea în judecată pe Grozavu, dar şefii vor să-i împace şi cei doi vor putea lucra oficial împreună de mâine, atunci când se vor lupta cu Gaz Metan Mediaş.   


    Antrenorul şi-a  lovit jucătorul în  timpul meciului
Antrenorul şi-a lovit jucătorul în timpul meciului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net