Antrenorul Leo Grozavu, după primul egal în Liga Europa:” S-a văzut lipsa de experiență a Botoșaniului”!

Ultima actualizare:

    Leo GrozavuFoto Click!
Leo GrozavuFoto Click!

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a mărturisit la finalul partidei terminate la egalitate, scor 1-1 (1-0), cu Ţhinvali, că lipsa de experienţă în cupele europene a elevilor săi şi-a spus cuvântul.

FC Botoşani a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia georgiană Ţhinvali, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Europa, acesta fiind debutul formaţiei moldovene în cupele europene.

Gazdele au deschis scorul prin Ivanovici, în minutul 21, oaspeţii reuşind egalarea prin Katşarava, în minutul 46.

"Nu cred că putem vorbi de ghinion. A fost prima participare a noastră în Liga Europa. S-a văzut lipsa de experienţă a elevilor mei în această competiţie. Nu am ştiut să gestionăm unele momente. Am fost descumpăniţi vreo 15 minute după golul luat. Mi-aş fi dorit o victorie şi cred că şi meritam. Am luat gol dintr-o fază care nu anunţa nimic", a spus Leo Grozavu, tehnicianul moldovenilor.

Antrenorul rămâne optimist şi crede că se poate califica mai departe: "Soarta calificării nu s-a decis. S-a jucat doar o repriză, care s-a terminat la egalitate, urmează repriza secundă, la Tbilisi. Putem marca în retur şi ne putem califica. Fiţi convinşi că vom merge acolo să jucăm, să marcăm şi să ne calificăm. Jocul îmi dă speranţe că putem merge mai departe".

Mijlocaşul Petre Ivanovici a afirmat că are încredere că FC Botoşani se va califica în faza următare a Ligii Europa. "Ne aşteptam să câştigăm. Am avut ocazii, puteam înscrie, dar asta e. Am fost concentraţi, dar a fost greu când oaspeţii doar s-au apărat. Ei eu înscris dintr-o fază care nu anunţa nimic. Mergem la Tbilisi să obţinem un rezultat cu care să ne calificăm. Sunt puţin trist, chiar dacă am dat primul meu gol în Europa. Sper ca acolo să obţinem calificarea. Cred că am avut o zi mai proastă", a precizat Ivanovici.

Mijlcoaşul Quenten Martinus crede în continuare în şansele echipei sale: "Pentru mulţi dintre noi a fost primul meci din Liga Europa, dar chiar şi aşa am pus presiune pe echipa adversă. Nu am transformat în gol ocaziile avute. Golul lor a venit după o greşeală de-a noastră. Suntem mai puternici ca ei, mai buni, şi ne putem califica. Cred că nu am avut nici noroc în această seară. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am reuşit să mai marcăm. Am jucat mai bine, am fost echipa mai bună şi cred că putem marca şi acolo. Dacă înscriem o dată, vom reuşi să marcăm mai multe şi ne calificăm".

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net