Antrenorul bătăuş din Liga I îşi află soarta vineri

Ultima actualizare:

    Leo Grozavu nu este la prima abatere.  El a mai bătut un  jucător pe când era  manager la Poli IaşiFOTO: Sportpictures.eu
Leo Grozavu nu este la prima abatere. El a mai bătut un jucător pe când era manager la Poli IaşiFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul Leo Grozavu a şocat fotbalul românesc în meciul cu Astra, pierdut cu 3-0. Nu printr-o inovaţie tehnico-tactică, ci printr-o lovitură în bărbie aplicată propriului jucător, Golofca.

Acesta s-a ales cu buza superioară spartă şi a anunţat că nu mai poate lucra vreodată cu actualul tehnician. Patronul echipei spune că se gândeşte că-l demită pe Grozavu. Astra s-a impus cu 3-0 în faţa trupei moldovene, în ultimul meci al sezonului regulat. Partida va rămâne însă în memoria fanilor prin gestul de mahala făcut de antrenorul botoşănenilor, Leo Grozavu.

Nemulţumit de randamentul lui Golofca, l-a scos din teren în minutul 83 şi după ce atacantul s-a aşezat pe bancă, sub pretextul că acesta şi-a aruncat tricoul, l-a luat prin surprindere şi l-a lovit în bărbie. I-a aruncat înapoi echipamentul de joc şi l-a înjurat, iar fotbalistul şi-a acoperit faţa, uluit de comportamentul antrenorului său. O persoană din staff a intervenit şi l-a calmat cu greu pe Grozavu, un tip care a mai avut episoade violente, dar cu rivali din Liga I, nu cu propriii jucători.


    Momentul  loviturii, surprins  de camerele tvCaptură DigiSport
Momentul loviturii, surprins de camerele tvCaptură DigiSport

“M-am supărat fiindcă nu a depus efortul pe care mi-aş fi dorit să-l facă pe teren. Apoi, şi-a aruncat tricoul şi nu pot fi de acord cu asta. El a fost pedepsit suficient de comisia care l-a suspendat patru etape, dar văd că n-a înţeles nimic”, a spus tehnicianul imediat după meci, la Digi Sport. Peste câteva minute, la conferinţa de presă, a negat incidentul. “L-am lovit de l-am zăpăcit”, a spus el ironic. Apoi, a continuat: “Asta e cel mai important după acest meci?! Nu l-am lovit, că păţea ceva dacă făceam asta. Am avut o ieşire mai necontrolată, dar nu l-am atins. El nu ştia unde e pe teren şi când am văzut că după schimbare îşi aruncă şi tricoul, nu am putut sta impasibil”. 


    Jucătorul s-a ales  cu buza spartă FOTO: Monitorul de Botosani
Jucătorul s-a ales cu buza spartă FOTO: Monitorul de Botosani

Totuşi, Golofca a publicat ieri o fotografie în care se văd clar urmele loviturii. “Imaginile vorbesc de la sine. Se vede că m-a lovit. După ce m-a înjurat tot meciul, am dat tricoul jos de supărare. Eu când am greşit, am stat patru etape, acum să plătească şi el. Cum să mai lucrez cu el? Cum să-l mai respect? Cum să-i mai ascult indicaţiile? Ori plec eu, ori pleacă el. Stau până în vară şi vedem ce o fi”, a spus el, conform gsp.ro.


    Golofca a jucat  45 de minute  contra Astrei FOTO: Sportpictures.eu
Golofca a jucat 45 de minute contra Astrei FOTO: Sportpictures.eu

Patronul echipei, Valeriu Iftime, a anunţat ieri prin Click! că Leo Grozavu are zilele numărate la echipă: “A stricat enorm imaginea clubului, unul pe care l-am construit pe principii civilizate. A fost un gest sălbatic. Trebuie să vedem cum putem reface legătura între Leo şi echipă... Golofca este un jucător foarte apreciat de coechipieri şi e incalificabil ce i s-a întâmplat. Avem meciul cu Timişoara acum şi poate dă Cătălin gol, iar Leo îl pupă pe frunte. Înseamnă că am reuşit să redevenim o echipă, dacă nu, se poate întâmpla orice, chiar să renunţăm la antrenor”. Finanţatorul era ieri plecat din ţară, urma să se întoarcă în scurt timp şi să poarte o discuţie cu Grozavu, dar şi cu jucătorii. Azi, e posibil ca decizia să fie prezentată într-o conferinţă de presă. “Nu-l amendez pe Leo, imaginile cu el oricum au distrus tot, inclusiv imaginea lui. El e băiat bun, dar are momente din acestea. I-am şi zis de multe ori să nu mai înjure, că o face foarte des, şi cum să te înţelegi cu nişte oameni pe care-i jigneşti mereu?”, a încheiat Iftime.

Cine e Leo Grozavu

  • Are 49 de ani şi a jucat ca fundaş
  • A evoluat la echipe ca Baia Mare, Dinamo, Ceahlăul şi Saarbrucken
  • La echipa naţională a bifat doar două meciuri şi nu a marcat niciun gol
  • A antrenat la echipe ca Armătura Zalău, U Cluj, Baia Mare, Academia Hagi U15, Iaşi, Luceafărul Oradea, Gaz Metan şi Botoşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net