Antrenor şi fotbalişti, măcelăriţi în club

Ultima actualizare:

    Orlando Şerbănică a fost lovit de mai multe persoane  foto: monitorulvn.ro
Orlando Şerbănică a fost lovit de mai multe persoane foto: monitorulvn.ro

Orlando Şerbănică, tehnician la CSM Focşani, şi patru jucători au fost bătuţi într-un bar din localitate de mai mulţi indivizi ce au folosit bastoane telescopice.

Componenţii clubului din ligile inferioare CSM Focşani au trecut prin clipe de groază zilele trecute. Au fost agresaţi şi jefuiţi.

Martorii spun că incidentul a fost unul spontan, dar alţii susţin că între cele două tabere exista un conflict mai vechi. Cert e că tehnicianul şi fotbaliştii au devenit victime. “Am fost atacat în afara clubului şi lovit de multe ori în timp ce plecam spre casă împreună cu prietenii mei. Puteam să fiu mort. M-au lovit cu bastoane telescopice, pumni şi picioare fără milă, în timp ce eram căzut. Mi-am pierdut cunoştinţa şi abia la spital mi-am revenit. Am avut la mine 380 lei, bani pe care pe care nu i-am mai găsit”, a spus Orlando Şerbănică, conform monitorulvn.ro. Agresorii au fugit imediat după incident, iar antrenorul şi jucătorii au fost transportaţi de urgenţă la o unitate medicală. Totuşi, unii martori susţin că de fapt cei  agresaţi ar fi pornit scandalul. Se pare că Şerbănică şi cei din grupul său au consumat în exces băuturi alcoolice, i-au înjurat pe cei prezenţi în local şi au vrut să plece fără să achite nota. Poliţia a deschis o anchetă, iar antrenorul vrea să-i dea în judecată pe cei care l-au atacat. “Se efectuează verficări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, urmând să stabilim exact în ce împrejurări s-a comis fapta”, au spus poliţiştii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net