Anglia a ucis Germania

Ultima actualizare:

    Acesta este momentul  în care Vardy a marcat  cu călcâiul la Berlin
Acesta este momentul în care Vardy a marcat cu călcâiul la Berlin

Germania este una dintre naţionalele cele mai puternice din lume, dominând alături de Spania fotbalul internaţional al ultimilor 10 ani. În faţa britanicilor, nemţii tind însă să dezvolte un adevărat complex după ce au pierdut din nou, scor 2-3.

Amicalul de pe Olympiastadion a fost în prima oră la discreţia gazdelor, care au măturat pe jos cu trupa lui Hodgson. Toni Kroos şi Mario Gomez au înscris pentru un 2-0 care părea solid şi suficient după primele 60 de minute. Băieţii lui Low au redus însă motoarele şi au avut parte de o ultimă jumătate de oră de coşmar. Harry Kane, golgheterul din Premier League, a redus din diferenţă după ce a dansat în faţa unor apărători hipnotizaţi, nederanjat de nimeni din apărarea Germaniei. Apoi, miracolul Vardy a demonstrat că poate să înscrie goluri şi pentru naţională, nu doar pentru Leicester, şi a marcat un gol fantastic, cu călcâiul, riduculizându-l pe Neuer, unul dintre cei mai mari portari în activitate. Apoi, în prelungiri, Dier, mijlocaşul defenisv al lui Tottenham, a dat lovitura şi a înscris cu capul, după o lovitură de colţ, reducându-i la tăcere pe cei 70.000 de spectatori nemţi. Aceasta a fost a şasea victorie la rând pentru englezi în faţa Germaniei, care confirmă că după nişte preliminarii încheiate cu punctaj maxim, au în sfârşit şansa şi de a face în Franţa un turneu final de poveste. 

Albanezii au pierdut în Austria

Mai puţin estetic, dar interesant în vederea grupei de la Euro 2016, a fost meciul dintre Austria şi Albania, jucat la Viena. Adversarii pe care îi vom înfrunta la Lyon, peste nici trei luni, au pierdut cu 2-1 în faţa lui Arnautovic şi compania. Janko şi Harnik au rezolvat partida după doar 13 minute, iar Lenjani a redus din diferenţă. Polonia, naţională cu care ne vom bate din septembrie pentru Mondialul din Rusia, a câştigat însă cu 5-0 amicalul împotriva Finlandei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net