Anghel Iordănescu are mari probleme de lot înainte de Ungaria – România

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu se gândeşte numai la Ungaria - România
Anghel Iordănescu se gândeşte numai la Ungaria - România

Deşi mai sunt 25 de zile până la meciul Ungaria – România, programat la Budapesta la 4 septembrie, selecţionerul Anghel Iordănescu îşi creionează deja lotul cu care va aborda partida crucială pentru calificarea la Euro 2016.

Cu o victorie pe terenul Ungariei, România va fi calificată în proporţie de 99 la sută la turneul final de anul viitor din Franţa. Meciul Ungaria – România nu-i prinde însă pe tricolori în cea mai bună formă sportivă, lucru care îl îngrijorează pe „Tata Puiu”.

Ungaria – România: avem mulţi jucători fără echipe de club

Prtincipalul obstacol întâmpinat de Iordănescu în pregătire partidei Ungaria – România este reprezentată de grupul de jucători care nici măcar nu şi-au găsit un club la care să evolueze în acest sezon. Astfel, fundaşii Gabi Tamaş şi Cristi Săpunaru sunt în acest moment şomeri de lux, în timp ce căpitanul naţionalei, Răzvan Raţ, e trecut pe linie moartă la PAOK Salonic. De asemenea, fostul stelist Raul Rusescu a revenit în proprietatea Sevillei, dar ibericii nu i-au găsit încă viitoarea destinaţie.

Ungaria – România: piesele grele sunt ieşite din formă

Cu aproximativ trei săptămâni înainte de Ungaria – România, cei mai importanţi oameni de atac în viziunea lui Anghel Iordănescu nu şi-au intrat deloc în ritm. Cel mai bun exemplu e oferit de atacanţii Ciprian Marica şi Claudiu Keşeru. Primul abia a revenit după o accidentare la Konyaspor şi nu oferă garanţii, în timp ce al doliea plăteşte tribut faptului că e legitimat în Qatar, la Al-Gharafa, unde campionatul începe după meciul Ungaria – România.

În plus, cei mai creativi mijlocaşi ofensivi aflaţi la dispoziţia lui Iordănescu, Alex Maxim, Alex Chipciu şi Gabi Torje, sunt departe de forma care i-a consacrat. Maxim a fost mai mult rezervă în perioada de pregătire la Stuttgart, iar stelistul Chipciu nu-şi mai revine din pasa proastă din ultimul an. În ceea ce-l priveşte pe Torje, fostul dinamovist a schimbat echipa, o nou-promovată din Turcia, Osmanlispor, având nevoie de timp pentru a se acomoda.

Ungaria – România: doar portarii sunt pe plus

Anghel Iordănescu are problem în toate compartimentele, mai puţin între buturi. Aceasta pentru că cei mai constanţi fotbalişti români sunt în prezent cei doi portari care se bat pentru un singur loc de titular. Este vorba despre Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina) şi Costel Pantilimon (Sunderland), ambii cu evoluţii apreciate în această vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net