Andrei Ivan, coleg cu Messi

Ultima actualizare:

    Andrei Ivan este cel mai promiţător atacant din RomâniaFoto: Sportpictures.eu
Andrei Ivan este cel mai promiţător atacant din RomâniaFoto: Sportpictures.eu

Atacantul Craiovei e dorit de şefii Barcelonei, pentru “satelitul” clubului, dar se va antrena şi va evolua şi pentru echipa mare, alături de starurile catalanilor.

Puştiul de 19 ani e revelaţia Ligii I şi a intrat în atenţia multor cluburi puternice, iar Barcelona a început deja negocierile. Mutarea sa în Spania ar reprezenta cel mai important transfer al unui român în ultimii ani.

“Perla” celor de la CS U Craiova, Andrei Ivan, e dorit insistent şi de Steaua, dar nimeni nu se poate lupta cu trupa catalană, mai ales că oficialii olteni i-au fixat o clauză de reziliere de 12 milioane de euro, dar s-ar mulţumi şi cu un sfert din sumă. Conducătorii de pe “Camp Nou”, potrivit presei iberice, sunt dispuşi să dea 4 milioane de euro pentru Ivan şi doresc să-l lase  împrumut până în vară, după care să-l ia definitiv. “În ultimele zile, FC Barcelona a demarat negocierile pentru aducerea atacantului român Andrei Ivan de la Universitatea Craiova. Jucătorul este bine văzut de tot staff-ul tehnic al clubului, cu toţii fiind convinşi că într-o zi poate face pasul spre echipa mare”, au scris cei de la Sport.es. 

Astfel, românul ce a debutat la naţională în amicalul cu Italia, şi a înscris 4 goluri în 18 meciuri pentru olteni, ar putea face în curând echipă cu Messi sau Neymar. Varianta transferului a fost confirmată şi de oficialii celor de la CS U Craiova, dar şi de jucător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net