Andrei Cordoș s-a dus să joace fotbal printre palmieri!

Ultima actualizare:

    Aşa arată baza de  pregătire a noii  echipe a lui Cordoş
Aşa arată baza de pregătire a noii echipe a lui Cordoş

Fotbalul românesc nu mai este de mult timp un punct de interes pentru jucători. Lipsa banilor şi a condiţiilor îi fac pe sportivi să plece la prima ofertă decentă. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Andrei Cordoş, fotbalistul de la ASA Târgu Mureş. Neplătit de câteva luni, fundaşul de 28 de ani a ajuns în exoticul campionat din Maldive.

Liga 1 nu mai atrage de mult timp nume importante de pe continent. Mai mult decât atât, fotbaliştii care joacă în campionatul nostru nu ştiu ce să facă să ”fugă” la prima ofertă. Situaţia aproape tragică a cluburilor, cele mai multe în insolvenţă, cu mari probleme financiare şi datorii de multe milioane de euro, îi determină pe jucători să  ia în calcul propuneri din campionate care de care mai exotice. După ce mijlocaşul Victoraş Astafei i-a lăsat pe cei de la FC Botoşani pentru a merge în Malaezia, ieri, un alt jucător a anunţat că va părăsi Liga 1 pentru o destinaţie la mii de kilometri depărtare.


    Cordoş a semnat  pe 6 luni cu Maziya  Sports and Recreation
Cordoş a semnat pe 6 luni cu Maziya Sports and Recreation

Andrei Cordoş, fotbalistul celor de la ASA Târgu Mureş, a ales să plece de la echipă, deşi mai avea şase luni contract cu mureşenii. Fără să fi primit salariul în ultimele luni, aşa cum s-a întâmplat cu majoritatea jucătorilor, el a preferat să renunţe la banii pe care-i mai avea de luat pentru a putea semna din postura de jucător liber de contract cu orice altă echipă. Şi şi-a găsit una tocmai într-o ţară situată în mijlocul Oceanului Indian! Concret, Cordoş a semnat cu Maziya Sports and Recreation, campioana din Maldive. Deşi nu este vorba despre un nivel super ridicat, fotbalistul va fi, cu siguranţă, cu banii la zi şi, în plus, va trăi într-un adevărat colţ de Rai.  Unii dau mii de euro pentru o săptămână de vacanţă în luxoasele insule, însă el va locui acolo cel puţin şase luni, atât cât este valabil contractul, care, în funcţie de performanţe, se poate prelungi cu un an. ”Frumos, cu siguranţă va fi. Oamenii m-au adus aici să joc fotbal chiar dacă e foarte frumos. Nu pentru plajă. Probabil voi vizita în timpul liber”, a spus Andrei, potrivit gsp.ro. Campionatul din Maldive are opt echipe, iar clubul la care tocmai s-a transferat Cordoş deţine supremaţia ligii în ultimii ani, deşi în 2006 de abia au promovat în prima ligă.  În urmă cu câteva zile, ei au adus la echipă un antrenor străin, sârbul Marjan Sekulovski, iar ieri au transferat şi un fotbalist din fosta Iugoslavie, atacantul Aleksandar Rakic.

Astafei va juca în Malaezia

simeon stalpnicul png

Atacantul Victoraş Astafei s-a despărţit de cei de la Botoşani, club pentru care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în cele 19 meciuri bifate, pentru a da curs unei oferte dintr-un campionat exotic, cel al Malaeziei. “Kuala Lumpur este un loc minunat şi am să cunosc şi religia hindu. Mai mult pentru asta optez pentru Malaezia şi chiar îmi surâde ideea. După aceea cine ştie? Poate merg în Thailanda, China, Japonia şi mă întorc acasă. Nimic nu se ştie dinainte”, a anunţat el. Astafei nu a precizat numele echipei din Malaezia şi a completat că ar exista şi varianta unui contract în SUA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net