Andone a încheiat ca un erou

Ultima actualizare:

    Florin Andone  a fost cel mai bun  jucător din acest  sezon la Deportivo  La Coruna
Florin Andone a fost cel mai bun jucător din acest sezon la Deportivo La Coruna

Florin Andone poate să pună în ramă clasamentul golgheterilor sezonului 2016-2017 din La Liga. Internaţionalul nostru a pus punct glorios primului său an pe El Riazor, unde se pare că va continua în ciuda zvonurilor care îl dau plecat în această vară.

Galicienii au tremurat 37 de etape pentru salvarea de la retrogradare, dar s-au descătuşat abia după ce au reuşit-o matematic. Fără presiunea rezultatului, fotbalul a curs mai frumos pentru alb-albaştri, iar Andone a arătat că fără o sabie deasupra capului şi el poate juca mai bine. Şi cum Las Palmas a venit din Canare parcă în vacanţă, reţeta succesului era clară sâmbătă seara.

Atacantul român a deschis scorul încă din minutul 4 şi a majorat diferenţa lui Deportivo în minutul 28. Gil a făcut 3-0 până la pauză, iar a doua repriză a fost un festival al ratărilor de ambele părţi. Andone a trecut pe lângă hattrick de nenumărate ori, dar n-a reuşit să ia acasă mingea. Nu mai conta însă deloc acest titlu onorific, fanii aplaudându-l oricum la scenă deschisă în minutul 86, când a fost înlocuit cu marocanul Fajr.

Cele 12 goluri marcate pentru Deportivo îi fac lui Andone o reclamă excelentă, mai ales că jucători mult mai bine cotaţi decât el, cum sunt Kevin Gameiro, Karim Benzema sau Gareth Bale, au încheiat sezonul cu mai puţine reuşite în cont. Românul e fericit şi spune că cel mai probabil va continua pe El Riazor, deşi mulţi îl dau plecat la Espanyol sau Lazio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net