Andone, erou în Primera

Ultima actualizare:

    Florin Andone  a ajuns la 8 goluri  marcate în prima  ligă spaniolă
Florin Andone a ajuns la 8 goluri marcate în prima ligă spaniolă

Florin Andone a marcat un gol în remiza pe care echipa sa a obținut-o acasă, contra celor de la Atletico Madrid, 1-1. Jocul în sine a fost eclipsat de accidentarea lui Fernando Torres, atacantul spaniol fiind la un pas de tragedie după ce a căzut rău în urma unui duel aerian și a rămas inconștient pe gazon.

Imediat, jucătorii au ajutat pentru a-i scoate limba ca acesta să nu se asfixieze, până când au ajuns doctorii. Intervenţia medicală pe teren a durat mai multe minute şi, la un moment dat, publicul de pe “El Riazor” a început să fluiere copios. Andone s-a întors către tribună şi le-a făcut semn fanilor să se liniştească. Suporterii gazdelor au înţeles atunci gravitatea situaţiei şi huiduielile s-au transformat instantaneu în aplauze frenetice.

”Mi-a fost foarte frică, nu ştiam ce se întâmplă”, a spus fotbalistul român. ”Andone a avut un frumos gest în acele momente tensionate. A îndemnat la calm, iar acţiunea lui nobilă a adus ovaţii pe “El Riazor” la adresa lui Torres”, a scris Marca.

Torres nu a suferit alte complicaţii, dar a petrecut noaptea în spitalul din La Coruna. El va fi nevoit să facă o pauză de 48 de ore până la reluarea antrenamentelor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net