Andone aduce lumina la Depor

Ultima actualizare:

    După un debut de sezon mai greoi, Florin Andone a devenit atacantul  la care visau fanii lui Deportivo
După un debut de sezon mai greoi, Florin Andone a devenit atacantul la care visau fanii lui Deportivo

Florin Andone e unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul Spaniei, iar Deportivo La Coruna supravieţuieşte în special datorită reuşitelor internaţionalului nostru.

Duminică seară, „Super-Depor” a câştigat un meci crucial (2-0 cu Osasuna) în lupta pentru evitarea retrogradării, primul gol fiind marcat cu o superbă lovitură de cap de Florin Andone. „Românul aduce lumina pe Riazor”, a scris site-ul eurosport.es, referindu-se la faptul că o pană de curent a amânat startul reprizei secunde cu un sfert de oră. După chinurile din startul sezonului, atunci când nu se lipea la gol, Florin Andone traversează acum cea mai fericită perioadă din carieră. Cu 6 goluri în cont, vârful de 23 de ani a intrat în Top 10 al marcatorilor din Spania, ierarhie condusă de marile vedete Messi, Ronaldo şi Luis Suarez.

„Personal, sunt foarte fericit, dar trebuie să recunosc că n-aş fi realizat nimic fără ajutorul colegilor mei”, a declarat cu modestie Andone. Dacă va continua pe aceeaşi linie, cota fotbalistului botoşănean va exploda, iar Deportivo nu se va putea opune unui transfer al românului la o echipă mai mare. Zvonuri privind interesul unor formaţii din Anglia, cum ar fi Sunderland, au apărut deja, însă Florin Andone nu vrea să se gândească la o plecare de la La Coruna.

Chiricheş şi Radu au dat goluri în Italia

simeon stalpnicul png

A fost un final de săptămână prolific pentru jucătorii români care evoluează în străinătate. Pe lângă Andone, pe lista marcatorilor au mai intrat fundaşii Vlad Chiricheş şi Ştefan Radu. Primul a înscris în victoria spectaculoasă a lui Napoli contra celor de la Torino (5-3), în timp ce al doilea a punctat în poarta lui Tătăruşanu în confruntarea Lazio – Fiorentina (3-1).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net