Anamaria Prodan: "Piţurcă e un saltimbanc bretonat! Nu-l caută nici echipe din Galapagos!"

Ultima actualizare:

    Caricatură Piţurcă
Caricatură Piţurcă

Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Piţurcă, ca răspuns al jignirilor aduse de acesta ei şi lui Laurenţiu Reghecampf, soţul ei şi totodată antrenorul Stelei.

"Saltimbancul bretonat, scolit cativa ani buni prin rigolele "rezidentiale" ale Orodelului, s-a trezit din nou vorbind singur. Asa se întâmplă cand ai foarte mult timp liber, pentru ca nu te mai cauta nici macar echipele din Insulele Galapagos, tinand cont ca toata lumea a aflat ca s-a lasat, de cativa ani, fotbalul de tine. Ei bine, Suca din Orodel, mai scoate din cand in cand din buzunar un fluier, sufla in el sfarsitul demnitatii si-si proclama, in direct, statutul de stricator al limbii romane si de promotor al unui obscurantism dizgratios, cautand sa ne dea, cumva, lectii de moralitate tuturor.

Va dati seama?? Suca ne da lectii de moralitate! Omul care a primit "interzis" in cazinouri pentru ca a fost prins trisand cu pachetul de tigari, omul pe care il cunosc toate tribunalele din tara pentru ca-si tine amanta prin procese de sapte ani, omul caruia copilul ii striga, printre lacrimi, ca nu-l recunoaste, omul despre care Gigi Becali spune ca a luat bani de la el, apoi i-a cerut inapoi...Omul asta ne da lectii de moralitate la ora de maxima audienta in Romania!?! Demagogul degradat incaleca disperat in direct la Dolce, pe ultima sa farama de speranta, si arunca in stanga si in dreapta cu zoaie menite sa spoiasca vieti si cariere onorabile, vanzandu-si sufletul si mintea pentru inca un minut de celebritate construita si de aceasta data, pe spatele antrenorului care l-a batut de fiecare data in Arabia Saudita si caruia, evident, ii poarta pica. Pe intelesul dansului, pentru a nu confunda termenii, nu ma refer la "dama de pica" ci la "dusmanie", "ura".

Cu instinctul salbatic al unui om inrait de invidie si tribalism, Barbugiul scoate din strafundul gandirii sale cateva lozinci obosite si are senzatia ca intreaga lume a fotbalului, complet impresionata, este gata pregatita pentru un lesin colectiv. Doar ca, dincolo de caracterul inept al ideilor sale, aberatiile acestui om nu mai prind de mult! Cum ai putea sa crezi un om care mai intai spune ca Gigi Becali ii face echipa lui Reghecampf, apoi, la cateva secunde distanta, sustine ca la Reghecampf joaca doar jucatorii care semneaza cu Anamaria?! Pai hotaraste-te asupra unei singure minciuni, draga domn Bica, altfel se prinde lumea, no? Daca la Reghe joaca doar jucatorii mei, cum isi mai impune Becali pozitia? In fine, inutil sa acorzi atata atentie unui asemenea personaj, plus ca asta seara mi-a propus sa vad linistita si relaxata un film. Am pregatit deja dvd-ul cu filmul horror: septembrie 2008, Cluj: Romania-Lituania 0-3! Dezastrius, cu Suca in rol principal!

PS: "Piti, Piti, Piti, lasa-neeee! lasa-neeee, lasa-neeee!"PSSS:pt prima oara in vreo 30 de ani,Steaua nu a mers in cupele europene in sezonul 2001/2002 cu antrenor BICA:)))) PITURCA:)))", a scris Anamaria Prodan.


    Caricatură Piţurcă
Caricatură Piţurcă

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net