«Amicalul» oficial, Viitorul - Steaua

Ultima actualizare:

    Chipciu nu traversează  cea mai bună formăFoto: Mediafax
Chipciu nu traversează cea mai bună formăFoto: Mediafax

S-au vândut toate biletele pentru jocul Viitorului cu Steaua, semn că fanii celor două echipe nu bagă în seamă speculaţiile privind un eventual meci prietenesc între combatante. Concret, nu sunt dovezi, dar istoricul partidelor dintre cele două echipe ridică semne de întrebare.

Steaua şi Viitorul sunt despărţite de două puncte şi, cel puţin teoretic, meciul de diseară, de la Ovidiu, ar trebui să se dispute pe viaţă şi pe moarte. Cu toate astea, tot mai multe voci pun sub semnul întrebării încrâncenarea cu care fotbaliştii vor evolua sâmbătă seară (19 martie). Cu predilecţie cei ai Viitorului, care par să aibă un adevărat complex atunci când sunt faţă-n faţă cu steliştii.

Campionii n-au avut emoţii în ultimele confruntări cu echipa lui Gică Hagi, care nu l-a supărat nici o secundă pe naşul Gigi Becali în precedentele două partide din acest sezon, din campionat şi din Cupa României. Ghionion teribil sau coincidenţă stranie, unul dintre cei mai bun fotbalişti ai Viitorului, Florin Tănase, va lipsi diseară, aceasta fiind a treia partidă consecutivă împotriva Stelei pe care o ratează, în urma unor accidentări subite la antrenamente. “Ne-am pregătit foarte bine şi trebuie să câştigăm. Trebuie să fim concentraţi şi să încercăm să avem acelaşi nivel de joc, seriozitate şi să ajungem cât mai repede pe primul loc. Tratăm fiecare meci ca pe o finală, trebuie să ne impunem mâine şi cu noroc, dacă rezultatele ne ajută, să urcăm în campionat”, a precizat antrenoul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Îl atacă pe Negoiţă

Steaua şi Astra au făcut front comun împotriva acţionarului dinamovist Ionuţ Negoiţă, după ce acesta spusese că giurgiuvenii nu au jucat la nivel maxim contra ”militarilor”.  Joi, antrenorul liderului, Marius Şumudică, l-a luat peste picior pe dinamovist, iar ieri a venit rândul tehnicianului Stelei să o facă. ”Săptămâna trecută cei de la Dinamo mă certau într-un comunicat, acum văd că ei sunt cei care latră non-stop. Cred că Şumuduică a zis foarte bine că Negoiţă nu se pricepe la fotbal. În afaceri e una, dar în fotbal este mai greu”, a spus Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net