Am crezut că este o glumă, joc la pariuri de 10 ani și abia acum am aflat asta

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marcel ne-a dezvăluit felul în care și-a schimba complet norocul și s-a transformat dintr-un pierzător, într-un parior iscusit!

Salutare băieți! Joc la pariuri de peste 10 ani și vreau să vă spun că abia acum am realizat de ce nu-mi ieșeau niciodată lucrurile așa cum îmi doream. Pentru mine a fost șocant să descopăr trista realitate, însă haideți să vă spun cum s-a întâmplat totul.

De când am terminat liceul, m-am angajat la un magazin din piață. De atunci am început să pariez des, în special pentru că amicii mei din piață erau nedezlipiți de acest fenomen. Erau foarte atrași de această zonă, deși niciunul dintre ei nu avea succes.

În urmă cu aproximativ 3-4 ani, de când a venit moda cu smart-phone-urile și cu internetul pe mobil, începusem toți să urmărim diverse grupuri, pagini și utilizatori de pe Facebook cu ponturi. Rezultatele noastre nu erau neapărat mai bune, însă mai și câștigam, așa, ocazional. Cu alte cuvinte, dacă nimerea unul dintre acei așa ziși tipsteri un pont, după, pariam orbește pe ce dădea în următoarele zile. Apoi, bineînțeles, vedeam că s-a cam stricat treaba și mergeam după altă pistă. Nu știu de ce făceam asta, pur și simplu ne-am obișnuit așa.

Urmează cea mai mare greșeală pe care am făcut-o. Îmi aduc aminte că era o zi de vineri, după ce cu o seară înainte pierdusem un bilet în prelungirile unei partide, din cauza unui penalti dubios. Potențialul câștig al biletului era echivalentul a patru salarii de-ale mele! Eram atât de dezamăgit și supărat, întrucât deja îmi făcusem planul vizavi de ce voi face cu banii câștigați.

A doua zi, la muncă, m-am destăinuit băieților și am început să-mi revărs frustrările: „N-ai cum să câștigi, e plin de blaturi, nici nu mai știi ce meciuri să eviți…”. În momentul acela, a lansat Dani ideea care ne-a costat foarte mult: „Pai haideți mă să cumpărăm ponturi de la ăștia care au meciuri aranjate atunci!”. Zis și făcut! Am făcut chetă și ne-am apucat să cumpărăm. Am câștigat primul meci, însă după am avut o serie negativă și deja nu i-am mai plătit omului. Am schimbat vreo 5 alți astfel de scamatori, până când am dat de pagina de Facebook a lui Cădar Marius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net