Alt meci de foc pentru Lucescu

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu Foto: Mediafax
Mircea Lucescu Foto: Mediafax

După întâlnirea cu Cristiano Ronaldo şi ceilalţi „galactici” din urmă cu două săptămâni, Mircea Lucescu are parte astăzi de o nouă confruntare teribilă contra unui gigant al fotbalului european.

Eşecul la scor suferit pe „Santiago Bernabeu” (0-4) a fost trecut de Lucescu la capitolul pierderi planificate, ţinând cont de valoarea celor de la Real. Probabil că antrenorul român ţinteşte o calificare miraculoasă în primăvara Ligii Campionilor în dauna francezilor de la PSG, cealaltă „sperietoare” a grupei. Astfel, pentru Şahtiorul lui Lucescu, întâlnirea de astăzi de pe teren propriu (meciul se va juca la Lvov, nu la Doneţk) contra parizienilor are deja caracter decisiv. Privind pe loturile celor două combatante, „Il Luce” n-are însă prea multe motive de optimism. 

Aceasta pentru că PSG e de la an la an mai puternic, patronii arabi ai clubului dorind neapărat o performanţă uriaşă pe plan european. Astfel, francezii vor trimite astăzi în teren o tripletă de atac formidabilă, formată din Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani şi Angel Di Maria, care valorează împreună mai mult decât întregul lot al Şahtiorului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net