Alibec se alintă pe banii lui Becali

Ultima actualizare:

    Alibec a fost mereu  cu zâmbetul pe  buze, deşi în mod  normal ar fi trebuit  să fie supărat  că nu joacă FOTOGRAFII: Sportpictures.eu
Alibec a fost mereu cu zâmbetul pe buze, deşi în mod normal ar fi trebuit să fie supărat că nu joacă FOTOGRAFII: Sportpictures.eu

În cel mai important moment al anului pentru FCSB-ul lui Gigi Becali, Denis Alibec nu-şi ajută deloc coechipierii. Cu un comportament de copil alintat, vârful de 26 de ani pune în pericol calificarea roş-albaştrilor în play-off-ul Ligii Campionilor.

Cu o zi înainte de returul cu de, meci care îi poate garanta lui Becali un profit de cel puţin 10 milioane de euro, apele sunt destul de tulburi în vestiarul condus de Nicolae Dică. Partida de campionat cu CSU Craiova (1-1) trebuia să fie o repetiţie generală pentru confruntarea de mâine din Cehia, dar aceasta n-a făcut decât să scoată în evidenţă punctele slabe ale FCSB, precum şi tensiunile din sânul echipei. La acest ultim capitol, chiar Denis Alibec, cel mai bine cotat fotbalist din lot, e cel care pune beţe în roate. Împotriva Craiovei, antrenorul Nicolae Dică l-a lăsat pe Alibec în afara foii de joc, justificând decizia printr-o mică problemă medicală.

„A simţit câteva dureri după meciul cu Plzen”, a precizat Dică, încercând să bage mizeria sub preş. Declaraţia acestuia a fost contrazisă total de patronul Becali, care a dat cărţile pe faţă. „Putea să joace, dar el e mai supărăcios, mai alintat. A văzut că i-am luat banderola şi a zis că-l doare”, a afirmat finaţatorul FCSB, cel care îi dă lui Alibec un salariu lunar de 20.000 de euro. În aceste condiţii, fiţele vârfului de 26 de ani pun în pericol parcursul european al echipei sale, relaţia dintre Alibec şi Becali putându-se deteriora şi mai tare în cazul unei nedorite eliminări în dubla cu Viktoria Plzen. Până la ora întâlnirii de mâine, Gigi Becali îşi păstrează însă speranţa că Denis Alibec poate contrbui decisiv la calificare. „Eu nu mă supăr pe el. Alibec e Alibec, chiar dacă greşeşte e fotbalistul care scoate o lovitură liberă şi dăm gol”, a încheiat patronul vicecampioanei României.


    Gnohere a înscris  din nou un gol vital  pentru FCSB
Gnohere a înscris din nou un gol vital pentru FCSB

S-a dus în tribune să se amuze

Supărat nevoie mare pe reproşurile lui Becali, Denis Alibec a privit din tribune meciul cu Craiova, afişând însă o imagine extrem de relaxată, ca şi cum toate lucrurile i-ar merge ceas. Alături de accidentatul Budescu, Alibec n-a părut deloc îngrijorat de felul în care se prezintă colegii săi, fiind surprins cu zâmbetul pe buze într-un moment în care FCSB era condusă cu 1-0 şi alerga după egalare.

Ovidiu Popescu nu mai e de Steaua!

simeon stalpnicul png

Ca de obicei atunci când echipa sa face paşi greşiţi, Gigi Becali caută vinovaţii în rândul propriilor jucători, pe care îi desfiinţează în public. Acum, după remiza cu Craiova, patronul FCSB l-a luat în vizor pe mijlocaşul Ovidiu Popescu, o revelaţie în stagiunea trecută. „Nu ştiu ce se întâmplă cu el, nu mai e cel căruia i-am dublat salariul. S-a văzut cu 12.000 de euro pe lună şi nu mai joacă fotbal”, a tunat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net