Alex Chipciu a rămas lider doar la bani

Ultima actualizare:

    Chipciu este doar o  umbră a fotbalistului  de acum doi ani
Chipciu este doar o umbră a fotbalistului de acum doi ani

În condiţiile în care Gigi Becali a impus austeritatea la Steaua, salariul lui Alex Chipciu de 30.000 de euro pe lună e jignitor la adresa colegilor săi de echipă.

Aceasta ţinând cont de faptul că internaţionalul de 26 de ani nu-şi mai revine din pasa proastă în care a intrat de ceva timp. La fel s-a întâmplat şi la amicalul de vineri al campioanei României, 1-1 cu Legia Varşovia, când Chipciu a fost încă o dată unul dintre cei mai slabi jucători ai Stelei. În afară de disponibilitate la efort, şeptarul stelist n-a avut nici o strălucire pe faza ofensivă, fiind doar o palidă umbră a liderului din teren din urmă cu doi ani. În schimb, lună de lună, Alex Chipciu încasează un salariu de trei ori mai mare decât marea majoritate a coechipierilor.

După partida cu Legia, Chipciu a mai primit o veste proastă, fiind coborât de antrenorul Rădoi din ierarhia celor care vor purta banderola în acest sezon. „Băieţii ştiu care e ordinea căpitanilor. Tănase e primul, Varela al doilea. Noi am decis, jucătorii au înţeles”, a spus Rădoi. Referitor la forma sportivă a lui Chipciu, tehnicianul stelist s-a arătat încrezător.

„Alex e un fotbalist important, iar greşelile putem să le remediem. Atitudinea lui e aşa cum ar trebui să fie, una foarte bună”, a precizat Mirel Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net