Alex Bourceanu, "ucis" de o petrecere

Ultima actualizare:

    Bourceanu a mai jucat de  două ori la Steaua, dar  de data aceasta poate  fi dat afară înainte de  începerea campionatului
Bourceanu a mai jucat de două ori la Steaua, dar de data aceasta poate fi dat afară înainte de începerea campionatului

Steliştii s-au întors la finalul săptămânii trecute din istovitorul cantonament din Turcia, iar Laurenţiu Reghecampf le-a oferit câteva zile libere meritate. Alex Bourceanu şi Paul Pârvulescu vor plăti însă scump ieşirea lor în oraş.

Duminică seara, cei doi au petrecut împreună cu membrii trupei lui Pepe, şi au postat pe Facebook un filmuleţ în care apar destul de exuberanţi, cântând la diferite instrumente. Deşi se încadrau în liberele date de antrenor, apariţia celor doi n-a fost pe placul patronului Gigi Becali, care abia aştepta un motiv să-i elimine din lot. Bourceanu şi Pârvulescu au fost aduşi peste capul său, doar pentru că şi i-a dorit foarte mult Reghecampf, iar acum şi-au tăiat creanga de sub picioare. Au fost anunţaţi de patron că nu mai au ce căuta la Steaua, iar viitorul lor în Ghencea nu mai există.

„Bourceanu nu mai poate juca la un nivel înalt! Mai rău ne încurcă. Iar pe Pârvulescu am acceptat să-l iau înapoi pentru că e finul lui Reghe, şi am înţeles situaţia. Dar nu va juca deloc”, a declarat Becali destul de tranşant.

Helmuth Duckadam a încercat să le ia apărarea, dar se pare că nimic nu mai poate schimba decizia lui Becali. ”Au avut acordul antrenorului şi al patronului să se ducă la acea petrecere. În timpul liber, dacă ai acceptul antrenorului e normal să te distrezi”, a spus preşedintele de onoare, încercând degeaba să-i scoată basma curată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net