Ajunge Viitorul la 500 de minute fără gol?

Ultima actualizare:

    Ţucudean e principala armă a constănţenilor împotriva austriecilorFoto: sportpictures.eu
Ţucudean e principala armă a constănţenilor împotriva austriecilorFoto: sportpictures.eu

Scoasă din Liga Campionilor, echipa lui Hagi se află în faţa unei alte provocări, intrarea în grupele Ligii Europa. „Dubla” cu Salzburg o prinde însă pe Viitorul într-o criză de eficacitate fără precedent.

Am trecut de jumătatea lunii august, iar Viitorul n-a mai dat un gol de la 26 iulie, atunci când Cristi Ganea a scuturat plasa lui APOEL Nicosia cu o execuţie fenomenală, din lovitură liberă. Din păcate, minutul 75 al meciului tur cu ciprioţii din Liga Campionilor a consemnat ultima bucurie a elevilor lui Gică Hagi. Au urmat alte cinci partide încheiate „la zero” de Viitorul (0-1 cu Dinamo, 0-4 cu APOEL, 0-1 cu Sepsi, 0-0 cu Voluntari şi un alt 0-0 cu Timişoara), rezultate nedemne de o campioană în exerciţiu. Adunând minutele de sterilitate în faţa porţii adverse ale constănţenilor, ajungem la o cifră uluitoare (465). Început în Europa, coşmarul Viitorului se poate încheia tot în competiţiile continentale, asta pentru că azi, la Ovidiu, vine campioana Austriei, Salzburg. Dacă nu va marca în primele 35 de minute ale întâlnirii, atunci trupa lui Hagi va trece de 500 de minute fără gol marcat. Evident, această statistică neprietenoasă va fi ştearsă cu buretele dacă Viitorul va reuşi să treacă de Salzburg şi să intre, în premieră, în faza grupelor unei cupe europene.

Hagi vrea să se mute în Turcia

simeon stalpnicul png

Presa turcă a dezvăluit ieri faptul că Gică Hagi şi Fatih Terim, fostul selecţioner al „otomanilor”, ar vrea să investească împreună într-un proiect asemănător cu cel al clubului Viitorul Constanţa. „Cele două legende s-au întâlnit recent în Bodrum”, au precizat jurnaliştii de la Hurriyet.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net