Ajax joacă o finală europeană după 21 de ani. Ce rol a avut George Ogăraru

Ultima actualizare:

    Ogăraru îi antrenează pe tinerii jucători de la Ajax
Ogăraru îi antrenează pe tinerii jucători de la Ajax

Olandezii de la Ajax Amsterdam se vor confrunta cu Manchester United în finala Ligii Europa, meci programat la 24 mai la Stockholm. "Lăncierii" revin astfel într-o finală de cupă europeană după o pauză de 21 de ani, ultima dată când au jucat în ultimul act fiind în 1996, în Liga Campionilor, finală pierdută contra celor de la Juventus.

Actuala echipă a lui Ajax e una extrem de tânără, mulţi dintre fotbaliştii antrenaţi de Peter Bosz nefiind nici măcar născuţi în urmă cu 21 de ani, atunci când gruparea din Amsterdam evolua în ultima finală continentală.

De altfel, în cele două meciuri din semifinala cu Olympique Lyon (4-1 acasă şi 1-3 în deplasare), Ajax a utilizat o mulţime de fotbalişti de perspectivă, promovaţi recent de la echipa secundă a clubului, Jong Ajax, acolo unde mâna dreaptă a antrenorului principal este românul George Ogăraru.

Tete (21 de ani), Riedewald (20), De Ligt (17 ani), Justin Kluivert (17), fiul celebrului Patrick Kluivert, Van de Beek (20) şi Neres (20) sunt jucătorii care au lucrat cu George Ogăraru la Jong Ajax şi care acum se pregătesc de marea finală a Ligii Europa.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net