Adrian Mutu, trei socri de coşmar

Ultima actualizare:

    Fotbalistul s-a iubit numai cu femei ale căror taţi au avut probleme cu legeafoto: Click!
Fotbalistul s-a iubit numai cu femei ale căror taţi au avut probleme cu legeafoto: Click!

Face ce face şi dă numai peste necazuri. Adrian Mutu se pregăteşte să „intre” într-o familie deloc liniştită. Şi asta pentru că tatăl noii sale iubite, Sandra Bachici, are mari probleme, fiind condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri. Nici în cele două căsnicii ratate ale fotbalistului, socrii „Briliantului” nu au fost „uşă de biserică”, fiecare dintre ei fiind într-o măsură mai mare sau mai mică „certaţi cu legea”.

Adrian Mutu şi-a făcut o nouă relaţie pe care şi-o asumă. S-a despărţit de soţia Consuelo, lucru despre care Click! a scris încă din primăvara lui 2014, şi acum o are la braţ pe Sandra Bachici, fostă Miss România 2010. Bruneta, originară din Timişoara, are o poveste tristă de familie, tatăl ei, Miodrag, fiind absent din viaţa ei de peste 12 ani. Şi asta nu pentru că şi-ar fi căutat fericirea departe de soţie sau copil, ci pentru că este cunoscut ca unul dintre cei mai temuţi interlopi din zona Banatului.

Adrian Mutu: așa arată noul socru

Tiberiu Dinu,  tatăl Alexandrei
Tiberiu Dinu, tatăl Alexandrei

De altfel, „socrul” lui Adrian Mutu a pus pe jar mai bine de zece ani poliţia română şi cea internaţională, fiind fugar. A fost căutat un deceniu pentru trafic de droguri şi capturat de-abia în 2013, la Deva. În 2002, Bachici, zis „Mile Sârbu”, alături de alţi infractori ar fi pus la cale o tranzacţie care implica peste două kilograme de cocaină.

Adrian Mutu ar putea intra într-o familie cu probleme

Poliţiştii au reuşit să-i captureze pe unii dintre capii reţelei, însă, în mod surprinzător, tatăl Sandrei a scăpat. A fost dat în urmărire internaţională dar, mai bine de zece ani, a reuşit să se ascundă. Poliştiştii l-au căutat în continuare şi i-au dat de urmă lângă Deva, în 2013.

Bachici a fost condamnat în lipsă în 2002, la 12 ani de închisoare, pedeapsă pe care a contestat-o în momentul în care a fost reţinut, 11 ani mai târziu. Tribunalul Hunedoara i-a respins însă apelul, aşa că pedeapsa a rămas în vigoare.

Miodrag Bachici, 12 ani pentru trafic de droguri

Adrian Mutu pare să aibă mână proastă atunci când vine vorba de socrii, pentru că nici cei oficiali pe care i-a avut din căsniciile cu Alexandra Dinu şi Consuelo Matos nu au fost „imaculaţi”.

Miodrag Bachici,  tatăl Sandrei
Miodrag Bachici, tatăl Sandrei

Tiberiu Dinu, tatăl Alexandrei, prima nevastă a „Briliantului” Adrian Mutu, a fost implicat în scandalul provocat de fostul şef al DGIPI Cornel Şerban, cel care i-a pus la dispoziţie ilegal informaţii secrete. Şerban a fost arestat de D NA în 2009, iar Dinu, pe atunci consul la Milano, a fost destituit din funcţia deţinută în Italia.Adrian Mutu, ajuns la 36 de ani, n-a găsit liniştea nici în familia celei de-a doua soţii, Consuelo.

Leonardo Matos Berrido, tatăl lui Consuelo
Leonardo Matos Berrido, tatăl lui Consuelo

Tatăl brunetei originare din Republica Dominicană a fost acuzat de o asociaţie feministă că şi-a omorât soţia în plină stradă. A doua nevastă, pe mama lui Consuelo. Căsătorit de trei ori, Leonardo Matos Berrido s-a apărat într-un interviu, explicând că moartea nevestei a fost un accident şi că autorităţile au demonstrat acest lucru.

Adrian Mutu s-a îndrăgostit la prima vedere de Alexandra

Mutu şi Alexandra Dinu
Mutu şi Alexandra Dinu

Când avea aproape 20 de ani a pus ochii pe Alexandra Dinu, pe atunci prezentatoarea unei emisiuni auto. S-a îndrăgostit iremediabil de ea şi, în 2000, au făcut nunta. Una cu fast, care a fost urmată, cumva firesc, de naşterea lui Mario, băiatul pe care cei doi l-au dorit atât de mult. Lucrurile s-au precipitat serios însă între Alexandra şi Adi, iar mariajul lor a luat sfârşit în 2003. Mario a rămas în grija mamei, iar „Briliantul” trebuie să plătească pensie alimentară.

Consuelo l-a părăsit pe Adrian Mutu anul trecut

Mutu şi Consuelo
Mutu şi Consuelo

După ce a divorţat de Alexandra Dinu, Adi s-a refugiat în braţele lui Consuelo, frumoasa din Republica Dominicană alături de care are două fete, Adriana şi Maya. Anul trecut însă ei s-au despărţit, gurile rele afirmând că problemele ar fi fost provocate de desele escapade ale “Briliantului”. Din 2013, de când Adrian Mutu s-a mutat în ţară, Consuelo nu a venit deloc în România. Adi s-a mai afişat cu alte domnişoare, dar pe niciuna nu a prezentat-o ca fiind iubita lui. Niciuna până la Sandra Bachici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mamaia  jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net