Adrian Mutu se reapucă de fotbal în India

Ultima actualizare:

    Mutu a jucat ultima  oară într-un meci  oficial pentru  Petrolul, la începutul campionatului  trecut al Ligii IFOTO: Mediafax
Mutu a jucat ultima oară într-un meci oficial pentru Petrolul, la începutul campionatului trecut al Ligii IFOTO: Mediafax

La 36 de ani, Mutu face o ultimă încercare de revenire în fotbal. El a fost prezentat ca vedeta clubului indian FC Pune City pentru viitorul sezon. El ar fi trebuit să joace pentru indieni şi anul trecut, dar contractul i-a fost înregistrat prea târziu, astfel că a încasat salariul deşi nu a pus piciorul pe minge.

În Superliga Indiană de Fotbal a început perioada de transferuri, iar Adi Mutu a avut onoarea de a fi prezentat primul în mod oficial. Nu a fost o prezentare tradiţională, ci una virtuală, totul petrecându-se pe Internet. Fanii au fost invitaţi pe reţelele de socializare ale clubului, pe parcursul mai multor ore, să ghicească numele noului sosit, majoritatea realizând că este vorba despre român. 

A jucat ultimul meci în septembrie 2014

„Lunga aşteptare a luat sfârşit. Bun venit lui Adrian Mutu pentru această ediţie a Indian Super League. Abia aşteptăm să-ţi vedem magia pe teren”, s-a scris pe pagina celor de la FC Pune City, iar atacantul a intrat în legătură cu fanii printr-o videoconferinţă. Oricum, primirea sa în India va fi triumfală, suporterii pregătind deja un banner în care i se urează bun venit şi-n care e prezentat în tricoul echipei naţionale. Interesant e că Mutu e singurul jucător ce a semnat, în 2014, un acord pe două sezoane cu trupa indiană, contract din care au mai rămas doar câteva luni. El nu a jucat în ediţia trecută a campionatului fiindcă, deşi actele erau parafate, nu au fost depuse la timp de către oficialii clubului la Federaţie şi astfel nu a putut fi legitimat. 

Ultima dată când a activat a fost în septembrie 2014, la Petrolul, iar campionatul în India începe în toamnă. Totuşi, financiar nu a suferit: lunar i-a intrat în cont tranşa din cei 500.000 de euro, sumă ce reprezintă salariul pentru un sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net