Adrian Mutu s-a însurat în secret?

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu şi Sandra Bachici formează un cuplu din ianuarie 2015Foto: Arhiva personală
Adrian Mutu şi Sandra Bachici formează un cuplu din ianuarie 2015Foto: Arhiva personală

Adrian Mutu (36 de ani) a surprins pe toată lumea când a cerut-o în căsătorie pe Sandra Bachici, tânăra de 21 de ani cu care se iubeşte de la începutul lui 2015. Recent, fostbalistul a avut o apariţie care ridică semne de întrebare: el poartă un inel pe mână stângă, pe degetul inelar, un inel care seamănă foarte bine cu o verighetă. Oare Mutu s-a însurat în secret?

Adi Mutu este foarte îndrăgostit, cel puţin aşa reiese din imaginile şi mesajele publicate pe diverse conturi de socializare. El a decis chiar să facă pasul cel mare şi i-a oferit un inel cu diamante iubitei sale, Sandra. Se pare că el a mers chiar mai departe şi a decis să oficializeze relaţia cu tânăra de 21 de ani în secret. Cel puţin aşa pare dacă e să ne luăm după un clip publicat recent pe un cont de socializare, în care Mutu apare cu un inel ce pare a fi o verighetă pe mâna stângă. 

În clipul filmat în oglindă, Mutu se tunde în urechi în Turcia şi nu pare a băga de seamă că în cadrul de final se poate vedea clar că are un inel pe mână stângă, chiar pe degetul unde se pune verigheta. Mai mult, inelul pare a fi o bandă simplă, exact ca o verighetă. 

Mutu ar fi avut nevoie de o slujbă specială pentru a se cătărtori cu Sandra

La sfârşitul lunii august, după doar opt luni de relaţie, Adrian Mutu a cerut-o de nevastă pe Sandra Bachici şi i-a oferit un inel cu diamant. Deşi are la activ două căsnicii ratate (prima cu Alexandra Dinu, a doua cu Consuelo), fostbalistul nu este deloc speriat să facă din nou marele pas. Singura problemă e că Mutu a trecut la un alt cult religios acum patru ani de zile: el a devenit adeptul Bisericii Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, de dragul lui Consuelo. Pentru a intra în biserică cu Sandra, dacă nu a făcut-o deja, el are nevoie de o cerere de revenire şi să participe la o slujbă specială, un fel de dezlegare. 

Sandra a mai fost logodită cu fotbalistul Laszlo Sepsi

Înainte de a fi iubita lui Adi Mutu, Sandra s-a iubit timp de patru ani cu fotbalistul Laszlo Sepsi. Ba chiar, la începutul anului 2015, chiar pe 1 ianuarie, de ziua ei, Sepsi i-a dat un inel cu diamante, iar Sandra a acceptat imediat. Nunta urma să aibă loc în vara care tocmai s-a încheiat, la Timişoara, oraşul în care stă familia Sandrei, dar şi în care ei s-au cunoscut. 

Mutu şi-a băgat însă coada şi a invitat-o pe fată la un restaurant. După câteva ieşiri împreună, Sandra a fost cucerită iremediabil. Sepsi a devenit istorie, iar din ianuarie, Adi şi Sandra formează un cuplu care nu ratează nici o ocazie în a-şi declara dragostea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net