Adrian Mutu a răpit un copil și a vrut să-l dea la câini

Ultima actualizare:

    Mutu l-ar fi bătut pe copil și ar fi vrut să îl bage într-un tomberonFoto: Getty
Mutu l-ar fi bătut pe copil și ar fi vrut să îl bage într-un tomberonFoto: Getty

Un fost asociat al fotbalistului a făcut dezvălui șocante. Se pare că Adrian Mutu s-a îmbătat atât de tare într-o seară, încât a fost în stare să răpească un copil și să amenințe că îl dă câinilor să îl sfâșie.

Adrian Marțian, fost asociat al „Briliantului”, a povestit că,în 2012, s-a trezit cu fotbalistul la el acasă și că în mașină avea un băiat pe care îl sechestrase, potrivit adevarul.ro În prealabil, Mutu băuse cu un amic din București care venise cu prietena, iar șoferul celor doi era un copil din Bistrița: “Au băut oamenii cât au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul, care se amuza cu nişte câini în curte, a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a târât la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă”.

Povestea nu se termină însă aici, se pare că fotbalistul a continuat să îl agreseze în mod repetat pe băiat: “Când a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la câini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat şi să-l lase în pace!”.

Adrian Marțian a mai declarat la "Agentul VIP" că toate aceste lucruri s-au întâmplat sub ochii mamei lui Adrian Mutu: "Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. Vă daţi seama?! E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lângă ea. Îl încurajează în chestiile astea!"

image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net