Adio Europa, adio Şahtior! Ce zice Lucescu de plecarea din Ucraina

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu n-a reuşit s-o califice pe Şahtior Doneţk în a doua finală de cupă europeană, după cea din 2009, atunci când ucrainenii au câştigat Cupa UEFA.

Joi seară, Şahtior a pierdut cu 3-1 returul semifinalei cu FC Sevilla din Liga Europa, spaniolii calificându-se în ultimul act cu scorul de 5-3 la general (în turul de la Lvov a fost 2-2).

Cel mai probabil, acesta a fost ultimul meci european al lui Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior Doneţk, antrenorul român urmând să părăsească formaţia ucraineană la finalul stagiunii. Totuşi, până atunci, "minerii" mai au de disputat câteva partide în competiţiile interne, iar "Il Luce" preferă să nu comenteze subiectul legat de viitoarea sa destinaţie.

"Duminică jucăm un meci de campionat, iar apoi returul semifinalei de Cupă cu Oleksandria. Astea sunt lucrurile care mă interesează în acest moment", a declarat Lucescu.

Constantin Anghelache, o persoană apropiată lui Lucescu, a afirmat însă ieri că totul este aranjat. ”Vă confirm sută la sută că Mircea Lucescu va pleca la finalul acestui sezon, la sfârşitul lui mai. Ştiu unde pleacă, dar nu este cazul să spun. Are oferte cum n-a avut niciodată. Nu se pune problema să vină la naţională", a declarat Constantin Anghelache, fost preşedinte la Dinamo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net