Adebayor are ceasuri de 600.000 de euro

Ultima actualizare:

    Adebayor era considerat  o forţă a naturii când făcea  furori în fotbalul englezFoto: AP
Adebayor era considerat o forţă a naturii când făcea furori în fotbalul englezFoto: AP

Emmanuel Adebayor nu mai are echipă din septembrie, dar încasează 247.500 de euro pe săptămână din partea a două cluburi engleze. Până îşi va găsi o nouă formaţie, africanul îşi etalează pe reţelele de socializare colecţia de ceasuri, de peste 600.000 de euro, sau limuzinele la fel de valoroase.

Togolezul de 31 de ani e un caz aparte în fotbalul internaţional. Cei de la Tottenham, unde a fost ultima dată legitimat, i-au transmis că nu au nevoie de el, dar îi dau leafa până îşi va găsi un nou angajament, acordul fiind valabil până în această vară. El primeşte 141.500 de euro pe săptămână. La această sumă se adaugă şi 106.000 de euro veniţi o dată la şapte zile din partea celor de la Manchester City, trupă ce-l cedase în 2012 la Tottenham. În total, el ia 247.500 de euro săptămânal fără să facă nimic şi până la data de 30 iunie 2016, când îi expiră contractele respective, ar putea lua peste şapte milioane de euro.Interesant e că a avut recent o ofertă de a juca la West Ham United, dar nu s-a prezentat la vizita medicală, cel mai probabil nedorind să piardă banii veniţi pe degeaba de la celelalte două cluburi.

Oricum, Adebayor e recunoscut pentru faptul că e lacom şi şi-a acuzat familia că-i face vrăji pentru a-i lua banii. Deşi îşi ignoră mama şi surorile, el trăieşte în lux şi recent a dovedit-o tuturor. A pus o poză pe reţelele de socializare cu colecţia sa de ceasuri personalizate, una ce conţine 12 piese şi e estimată la peste 600.000 de euro. Mesajul e: “Cei care mă urăsc o vor face oricum!”.

Interesant e că orologiile, “cosmetizate” de un bijutier din Londra ce a lucrat şi cu alţi fotbalişti sau antrenori celebri, arată ore diferite fiindcă au un sistem automatic, adică Adebayor ar fi trebuit să le poarte des pentru ca ceasul să se regleze singur. El mai apare şi lângă o parte dintre maşinile sale, una retro sau un Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, doar acest ultim model costând în jur de 450.000 de euro.

Până când va găsi un club care să-i satisfacă cerinţele, africanul şi-a angajat un antrenor care-l să menţină în formă fizică optimă şi joacă fotbal cu amatorii în ţara natală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net