Abdică «Regele»? Gică Hagi ar putea părăsi România

Ultima actualizare:

    Gică HagiFoto Click!
Gică HagiFoto Click!

Viitorul lui Gică Hagi este pe locul doi în Liga 1 calificată sigur în play-off şi cu dorinţa deja anunţată să se lupte la titlul de campioană. În acest context, ”Regele” are mari bătăi de cap. Nu neapărat pentru meciurile următoare, ci pentru că i s-a pus pe masă o ofertă tentantă din Turcia, la care se gândeşte că ar merita să-i dea curs. Asta ar însemna să părăsească Liga I, în cel mai bun moment al echipei sale.

Viitorul este revelaţia acestui sezon. După ce s-a chinuit să rămână pe prima scenă fotbalistică, acum, echipa lui Gică Hagi pare că poate face jocurile la vârful clasamentului. În prezent este pe locul doi, calificată sigur în play-off, iar după victoria cu Timişoara antrenorul Gică Hagi chiar a îndrăznit să vorbească despre titlu.

“O să ne batem meci de meci, suntem acolo sus şi, de ce nu ne gândim la campionat!? Trebuie să creăm o strategie în care să încercăm să fim cei mai buni. Am demonstrat-o, cu grupul, cu jucătorii, le-am zis în vestiar, de acum trebuie să încercăm să facem asta, de ce nu. Suntem într-un moment foarte bun, am făcut o muncă bună. Ne-am obligat singuri, de acum suntem acolo sus şi încercăm să demonstrăm că suntem cei mai buni. Avem cele mai multe goluri marcate, avem un spirit ofensiv. Dar trebuie să revenim cu picioarele pe pământ după victoria de azi, nu se opreşte totul aici. Am arătat în ultimele luni că strategia noastră e bună”, a spus ”Regele”.

Problemele pentru fostul decar al naţionalei vin tocmai de unde nu se aştepta. Şi nu ne referim la dificultăţi ale echipei, ci personale, pentru că parcursul bun al echipei sale a atras atenţia multora. Rezultatele Viitorului au depăşit graniţele ţării, iar turcii, mari fani Hagi, nu sunt indiferenţi la perfomanţele sale.

Aşa se face că în cel mai bun moment al echipei sale, Gică are varianta să părăsească Viitorul cu destinaţia Turcia. Ibrahim Haciosmanoglu, candidat la şefia lui Trabzonspor, doreşte neapărat să-l aducă pe “Rege” la echipă şi a şi discutat, prin intermediari acest lucru. “Nu pot să vorbesc, nu pot să zic. Nu ştiu ce va fi mâine, dar nu poţi să spui niciodată niciodată. Chiar dacă e clubul meu... vom vedea. Probabil uşor-uşor am început să fiu antrenor. Poate că au început să vină ofertele, dar va trebui să analizez pentru că am un proiect foarte bun şi mi-e greu să mă despart”, s-a limitat tehnicianul Viitorului să declare.

Urmează «dubla» cu Steaua

Pentru Hagi vin două meciuri extrem de grele, contra campioanei Steaua, unul în Cupă, altul în campionat. ”Pregătim meciul, jucăm acasă, suntem puternici acasă. Suntem buni, jucăm un fotbal bun şi eu zic că o să fie două meciuri frumoase. Să avem acelaşi spirit, cu acelaşi fotbal, ofensiv, să mergem să marcăm goluri, să ne mulţumim suporterii, care vin la meci. Să vedem poarta adversă, să mergem spre ea, dar conştienţi că în faţa noastră e o echipă mare”, a precizat antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net