6 lucruri de rezolvat în 48 de ore

Ultima actualizare:

    Prin golul cu  Osmanlispor, Gabi  Tamaș ține în viață  șansele de calificare  ale echipei lui  Laurențiu Reghecampf
Prin golul cu Osmanlispor, Gabi Tamaș ține în viață șansele de calificare ale echipei lui Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, trebuie ca-n două zile să schimbe faţa unei echipe care primeşte goluri dese din faze fixe, unde jucătorii nu au mentalitate de învingători şi titularii se întrec în gafe. În plus, nici tradiţia nu e de partea sa, roş-albaştrii neînvingând de câţiva ani o rivală din Spania.

1.Alcătuirea unei echipe competitive

Disputa cu Villarreal e complicată şi pentru faptul că există indisponibili în lot.  “Muniru şi Golubovic vor lipsi o perioadă mai lungă, dar e bine că Adi Popa va reveni”, a anunţat tehnicianul. Cum atacanţii veritabili sunt accidentaţi, iar Tudorie e trimis la echipa secundă, “Popică” va fi “vârf” în duelul cu spaniolii.

2.Atenţie la fazele fixe

Steaua încasează uşor goluri din fazele fixe, iar Reghe exersează intens cu elevii săi pentru a mai remedia această problemă. “Trebuie să fim foarte atenţi să nu primim goluri, să fim atenţi la fazele fixe pentru că avem foarte multe probleme la acest capitol…Şi la meciul cu Dinamo s-a întâmplat la fel şi nu e normal să conduci cu 1-0 şi să iei goluri din astfel de faze. Acum, cu Villarreal, vom încerca să marcăm. Mergem acolo să câştigăm”, a anunţat Reghecampf.

3.Schimbarea mentalităţii jucătorilor

Antrenorul e nemulţumit că jucătorii nu fructifică ocaziile clare şi speră ca la confruntarea din Spania aceştia să-şi găsească motivaţia. “Primim gol uşor, avem o multitudine de ocazii şi nu marcăm, iar mentalitatea jucătorilor ar trebui să fie alta: dacă poţi să înscrii, nu trebuie să te opreşti”, a explicat el.

4.Revitalizarea lui Tamaş

Fundaşul Gabi Tamaş e om de bază, dar în ultimele partide, atât cu Dinamo, cât şi cu Pandurii, a gafat. “Nu sunt supărat pe Gabi, ci pe situaţie. Au mai avut şi alţii momente grele pe parcursul anului, iar când un jucător evoluează mai slab, trebuie să-l schimbăm, este normal”, a anunţat Reghecampf.

5.Ruperea tradiţiei

Roş-albaştrii nu au câştigat ultimele şapte întâlniri cu cluburile spaniole, având şase remize şi o înfrângere. Cel mai recent succes al românilor contra unei formaţii iberice s-a înregistrat în sezonul 2005 – 2006 în fosta Cupa UEFA când Real Betis a fost învinsă cu 3-0.

6.Relaţia cu suporterii

Fanii au părăsit echipa şi cel mai recent episod s-a produs în Liga I, contra celor de la Pandurii. Deşi, „militarii” au trecut din nou pe primul loc în clasament, doar o mie de inşi au asistat la meci pe Arena Naţională, stadion cu o capacitate de 55.000 de locuri. La jocul cu Villarreal, steliştii au noroc că-n Spania există o comunitate mare de români, dar problema va dura mult timp la meciurile de pe plan intern.

Villarreal nu mai bate pe nimeni

simeon stalpnicul png

Vestea bună pentru stelişti e că Villarreal a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape din campionat, succesul fiind înregistrat acum o lună. Mai mult, spaniolii nu-l vor putea folosi contra românilor pe Samu Castillejo, om de bază în trupa lui Fran Escriba, el suferind o ruptură musculară şi având nevoie de câteva săptămâni de repaus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net