5 necunoscute la Astra – Pandurii

Ultima actualizare:

    Hora şi Găman,  un duel de naţională  în meciul din  această seară
Hora şi Găman, un duel de naţională în meciul din această seară

Steaua a pus presiune pe Astra în ultimele meciuri, egalând-o tot timpul la puncte şi obligând-o să-şi câştige meciurile. Până acum a reuşit, dar cu Pandurii se anunţă o adevărată finală, care va încheia turul play off-ului.

Iată ce trebuie să urmărim la acest meci vital pentru ambele echipe!

1. A 24-a etapă de şefie pentru Astra?

E una dintre întrebările pe care toată lumea şi le pune de mai bine de şase luni, de când trupa lui Marius Şumudică s-a cocoţat pe primul loc în Liga I şi nu s-a mai coborât. Astra a fost lider al campionatului pentru ultimele 19 etape din sezonul regulat, dar şi după primele patru din play-off. Dacă nu va pierde cu Pandurii, va bifa a 24-a etapă de şefie neîntreruptă.

2. Continuă Denis Alibec festivalul golurilor?

Atacantul în vârstă de 25 de ani pare intrat în transă, după ce a fost sărit de Anghel Iordănescu pentru amicalele naţionalei cu Lituania şi Spania. A spus că va slăbi şi că va marca 10 goluri până la finalul sezonului pentru ca selecţionerul să nu mai aibă nimic de spus, şi e în grafic cu ambele. După tripla cu Dinamo, rămâne de văzut însă dacă urmează alta în această seară, sau a fost un foc de paie.

3. O comite „coşmarul” Colţescu?

Marius Şumudică se teme foarte mult de arbitraj în acest final de campionat şi trimite săgeţi către contracandidata Steaua, care a câştigat ultimele două partide după prestaţii jenante ale fluieraşilor. „Din informaţiile mele, cu Pandurii va fi o brigadă destul de dubioasă. O să vedeţi ce surpriză veţi avea la meciul de la Giurgiu. Va fi cineva pe care eu nu-l vreau. Pai, cine poate să fie? Sebastian Colţescu, omul Stelei”, anticipa tehnicianul Astrei, lucru adeverit luni seară (4 aprilie).

4. Introduce Iordănescu rezervele?

Românii sunt suporteri foarte suspicioşi, dar având în vedere nenorocirile petrecute în fotbalul românesc de-a lungul anilor nici nu se poate altfel. Au fost foarte multe acuzaţii, mai mult sau mai puţin ţintite, iar marți seară (5 aprilie) se mai poate naşte una. Edi Iordănescu vrea să introducă o serie de jucători care au evoluat mai puţin, spune el pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la problemele financiare ale clubului. Asta poate fi însă oricând interpretată şi ca o facilitare a victoriei Astrei, fapt care ar trebui evitat.

5. Cine câştigă războiul declaraţiilor?

Astra joacă împotriva gorjenilor, dar meciul de la distanţă, cu Steaua, nu se opreşte nici o clipă. „Săracii, nu mai au rubrici unde să treacă deciziile de arbitraj care i-au favorizat!”, a spus Şumudică luni (4 aprilie), când trebuia să fie mai preocupat de cum să-l oprească pe Hora. „Nu-mi mai cereţi să-i răspund ăluia de la Astra. Nu-şi respectă meseria şi nici pe el însuşi”, a replicat Meme, care ar fi trebuit să se arate mai îngrijorat că Steaua a câştigat un meci din penalty, în minutul 90, şi altul dintr-un autogol, în minutul 84, iar o campioană nu arată aşa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net