5 motive pentru care vor fi azi lideri

Ultima actualizare:

    Foşti jucători la  CFR, Stăncioiu,  Sepsi şi Mureşan  au dus greul echipei  ASA în acest  campionatFOTO: Mediafax
Foşti jucători la CFR, Stăncioiu, Sepsi şi Mureşan au dus greul echipei ASA în acest campionatFOTO: Mediafax

ASA Târgu-Mureş se află în faţa celui mai important moment din istoria clubului. Nou-promovata a ajuns să se lupte la titlu cu Steaua. Formaţia lui Liviu Ciobotariu e la două puncte în spatele bucureştenilor, iar azi joacă la Cluj, cu CFR, echipă lovită de probleme. O victorie în Gruia i-ar face lideri pe cei de la ASA, iar Click! vă prezintă cinci motive pentru care aceştia ar trebui, conform previziunilor, să se impună diseară.

  • Fotbaliştii vor revanşa. ASA Târgu-Mureş a promovat în acest sezon cu echipa construită cu un an în urmă. Când evolua în liga a doua, mulţi dintre jucătorii aflaţi pe lista neagră a celor de la CFR, dar sub contract cu gruparea din Gruia, s-au încumetat să semneze cu ASA. Diseară, ei îşi pot lua revanşa faţă de echipa care le-a întors spatele în momentele grele ale carierei lor. Nu mai puţin de şase jucători din actualul lot al celor de la Târgu-Mureş au fost la CFR: Stăncioiu, Velayos, Hora, Sepsi, Gabi Mureşan şi Voiculeţ. Unii dintre ei au şi acum de recuperat sume importante de la Cluj.
  • Nucleu de bază, obişnuit cu presiunea meciurilor importante. Contractele avute cu CFR Cluj reprezintă şi un lucru pozitiv pentru fotbaliştii din lotul ASA. Aceştia au obţinut trofee importante (titluri în Liga 1, Cupa României şi Supercupa), au jucat în grupele Ligii Campionilor şi Ligii Europa, aşa că ştiu ce înseamnă să joci o partidă cu miză. Tocmai de aceea, presiunea rezultatul în partida de diseară nu ar trebui să-i influenţeze negativ.
  • Clujenii au mari probleme. Cei de la Târgu-Mureş au norocul să-i întâlnească pe ardelenii din Gruia într-un moment extrem de dificil pentru fosta campioană. Jucătorii sunt neplătiţi de multe luni, echipa a fost penalizată cu 24 de puncte pentru restanţele pe care le are la foşti fotbalişti, iar echipa este antrenată de interimarul Dican.  Nici pentru casele de pariuri o eventuală victorie a ocupantei locului doi nu ar fi o surpriză, iar multe dintre agenţiile de pariuri online au exclus meciul din oferta lor, suspectându-l de ”blat”.
  • Joacă pentru bani. Cei de la CFR au probleme financiare, dar nici fotbaliştii lui Ciobotariu nu se pot lăuda că ”stau ” mai bine la acest capitol. Cei de la Târgu-Mureş sunt neplătiţi de aproape patru luni, singurii bani pe care-i încasează cu regularitate sunt primele de joc. Tocmai de aceea trag tare toţi pentru rezultate cât mai bune, măcar aşa sunt siguri că le intră bani în conturi. În funcţie de adversar, pentru o victorie în deplasare fotbaliştii de la ASA câştigă 1000 sau 2000 de euro, bani care se achită la două-trei zile de la meci.
  • Cupele europene, salvarea ASA. Clubul din Târgu-Mureş se confruntă cu probleme financiare şi este implicat într-o anchetă a DNA, situaţie deloc plăcută. Potrivit unor surse, deja unele conturi ale societăţilor prin care se fac plăţile către club sunt blocate de către DNA, de acolo venind şi întârzierile mari la achitarea salariilor. Mai mult decât atât, se vorbeşte despre intrarea în insolvenţă sezonul viitor dacă echipa nu ajunge în cupele europene, caz în care ar fi o problema cu banii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net