5 antrenori îi vor locul lui Piţurcă

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă a negociat şi ieri plecarea la arabiFoto: Mediafax
Victor Piţurcă a negociat şi ieri plecarea la arabiFoto: Mediafax

Telenovela Victor Piţurcă la Al-Ittihad se va încheia azi într-un fel sau altul. Tehnicianul are biletele de avion pentru Riadh luate şi fie pleacă, fie rămâne bătut în cuie la echipa naţională. În primul caz, FRF are de unde alege, mai mulţi antrenori autopropunându-se deja.

 Primul care a fost vizat şi de Răzvan Burleanu, dar şi de presă e Ladislau Bölöni. Acesta pare varianta numărul 1, actualul antrenor al qatarezilor de la Al Khor confirmând şi că a fost sunat pentru o discuţie preliminară. Apoi, au apărut numele lui Mircea Rednic şi Ioan Andone, ambii tehnicieni consacraţi, dar fără angajamente în acest moment, care ar spune “da” fără să clipească. Cele mai agresive sunt însă de departe atitudinile a doi antrenori din noua generaţie, care par că ar veni şi pe jos să conducă România în drumul către Euro 2016.

“Echipa naţională nu se refuză. Aşa am fost crescut şi aşa e, dar vom vedea cine va continua munca lui Piţurcă”, a declarat Cosmin Contra, care are totuşi contract ferm cu Getafe. Pe aceeaşi poziţie este şi Dorinel Munteanu, care nu se simte foarte bine în Azerbaidjan. „De ce nu aş primi şi eu această şansă? Sunt favorizaţi însă antrenorii echipelor din Bucureşti. Am o clauză, dar pot ajunge la o înţelegere cu clubul”, a declarat antrenorul Qabalei. Cei doi au însă un dezavantaj: conducerea FRF nu vrea antrenori tineri, ci experimentaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net