300 de fani rapidişti, la stadion pentru proteste

Ultima actualizare:

    Fanii rapidişti sunt la stadionfoto: news.ro
Fanii rapidişti sunt la stadionfoto: news.ro

Aproximativ 300 de suporteri s-au strâns la arena din Giuleşti pentru a protesta faţă de situaţia în care se află echipa.

Ei au intrat pe gazon şi au scandat împotriva FRF şi a patronului Valerii Moraru, iar la ora 19.23 au început să cânte, referire la anul 1923 în care s-a înfiinţat gruparea giuleşteană.

Suporterii au ţinut un moment de reculegere pentru Adina Popescu, în vârstă de 26 de ani, care s-a pierdut pe un traseu din Nepal şi a fost găsită moartă, şi care era membră a galeriei rapidiste.

La ora 21.00, Rapid ar fi trebuit să joace cu FC Botoşani în prima etapă a Ligii I.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri decizia în cazul FC Rapid, echipă promovată în Liga I, dar care a intrat în procesul de faliment. Secretarul general al LPF, Iustin Ştefan, a trimis cazul echipei Rapid, care a obţinut sportiv dreptul de a participa în campionat şi licenţa din partea FRF, la Comisia de Disciplină, după ce lichidatorul judiciar a solicitat înscrierea în Liga I în ciuda faptului că gruparea se află în faliment.

Meciurile echipei Rapid din Liga I au fost amânate până la soluţionarea cazului. În cazul în care Rapid nu va avea câştig de cauză în Liga I va fi înscrisă ACS Poli Timişoara, retrogradată în sezonul precedent în Liga a II-a.

FC Rapid ar putea ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Recurs şi apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net