3 întrebări despre Supercupa României

Ultima actualizare:

    Marius Constantin  şi Chipciu ar putea fi  adversari şi diseară
Marius Constantin şi Chipciu ar putea fi adversari şi diseară

Supercupele au fost inventate ca un meci cu miză de orgoliu, între campioană şi câştigătoarea Cupei. Cum de multe ori cineva realiza eventul, s-a făcut o excepţie pentru a avea totuşi un meci de gală în start de campionat. Locul şi conjunctura în care se află cele două echipe azi conferă însă partidei o atractivitate foarte scăzută. Iată de ce!

1. Vor umple turiştii stadionul Farul?

Cea mai proastă decizie luată de FRF pentru acest meci a fost alegerea Stadionului Farul, din Constanţa, drept gazdă. Ideea a fost că turiştii de pe Litoral vor lua cu asalt arena şi jocul se va desfăşura cu casa închisă. E greu însă de crezut că oamenii vor lăsa relaxarea de la terase, după o zi de plajă, pentru a-i vedea la lucru pe Ţucudean şi compania, ora 21.00. Apoi, chiar dacă toate cele 15.500 de bilete vor fi vândute, suporterii vor vedea cel mai probabil un meci slab, pe o suprafaţă de joc execrabilă. Stadionul Farul este ticsit de nisip, din care se văd pe alocuri smocuri de iarbă.

2. Cine va fi vedeta Stelei?

După mutările de cadre din această vară, roş-albaştrii trebuie să-şi reorganizeze vestiarul. Fără căpitanul Tănase, fără vârful de gol, Rusescu, fără omul care aşeza mijlocul, Prepeliţă, şi fără salvatorul din poartă, Arlauskis, e de văzut cine va deveni vioara întâi la Steaua. Tricoul cu numărul 10 i-a fost pasat lui Nicuşor Stanciu, dar asta nu demonstrează nimic, Chipciu e aşteptat să iasă la rampă după un sezon slab, Ţucudean trebuie să înscrie şi el cândva, iar Hamroun n-are nici un antrenament în Ghencea şi e greu de crezut că îşi poate face deja apariţia. 

3. Intră “greii” pe teren la ASA?

Blocarea conturilor clubului şi plecarea confirmată a antrenorului Dan Petrescu au aruncat în aer şi vestiarul. Cei mai importanţi jucători din lot nu vor să intre pe teren pentru că regulamentul le permite să joace doar la două cluburi într-un singur sezon. Asta înseamnă că dacă ar bifa Supercupa la Târgu-Mureş, meci considerat oficial, şi ar pleca apoi la altă echipă, ar trebui să rămână acolo până la finalul campionatului, fără drept de transfer la iarnă. Aceasta este principala problemă a conducătorilor mureşeni, care e posibil să alinieze contra Stelei o echipă de rezerve sau de puşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net