3 dileme pentru Christoph Daum

Ultima actualizare:

    Christoph Daum  vrea naţionala  superofensivă  în meciul cu  Danemarca
Christoph Daum vrea naţionala superofensivă în meciul cu Danemarca

A venit săptămâna decisivă pentru echipa națională în vederea calificării la Campionatul Mondial din Rusia, din 2018. Duminică, la Cluj, ”tricolorii” întâlnesc Danemarca, iar victoria este singura care ne ține în cărți pentru accederea la turneul final.

România este în spatele nordicilor în preliminariile pentru CM 2018, iar duminică se va juca un meci de totul sau nimic pentru fotbaliștii antrenați de selecționerul Christoph Daum. Germanul de pe banca tehnică a României spune că va aborda partida într-o notă ofensivă și a dat ca exemplu modul în care a arătat prima reprezentativă în ultima parte a confruntării cu liderul grupei. „Nu cred că putem juca mai ofensiv decât am făcut-o cu Polonia. Vrem să controlăm și să dominăm meciul cu danezii”, a spus Daum. Antrenorul și-a făcut, în mare parte, strategia și are creionat primul unsprezce. “Am 8 jucători în cap cu care să încep echipa, și alternative pentru cele 3 posturi”, a precizat neamțul, care are bătăi de cap în axul central al echipei și pe două posturi la mijloc. Este de văzut dacă Daum va alege să înceapă meciul cu Chiricheș și Grigore sau îl va prefera pe Săpunaru în centru și pe Benzar pe banda dreapta. Semne de întrebare sunt și în privința lui Adi Popa, o eventuală titularizare a sa l-ar trece automat pe Stancu în centru, iar în banda stângă ar urma să intre coechipierul lui de la Anderlecht, Chipciu. 

Bicfalvi, uimit de pregătirile pentru Mondial

simeon stalpnicul png

Eric Bicfalvi, jucătorul ruşilor de la FC Ural, a fost convocat pentru meciul României cu Danemarca şi a anunţat că ex-sovieticii vor organiza exemplar Campionatul Mondial. “Meciul nostru cu danezii e important, dar nu decisiv. Oricum, în Rusia se simte febra Mondialului. Acum câteva zile am vizitat noua noastră arenă, vom găzdui nişte partide, şi e fabulos ceea ce se întâmplă aici, se construiesc stadioane noi şi se fac investiţii foarte mari”, a spus acesta.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net