25.000.000 € pentru Liga 1

Ultima actualizare:

    Duelurile dintre Zicu  şi Prepeliţă vor putea  fi urmărite la tv şi în  sezonul viitorfoto: Mediafax
Duelurile dintre Zicu şi Prepeliţă vor putea fi urmărite la tv şi în sezonul viitorfoto: Mediafax

Şefii cluburilor din Liga 1 s-au întâlnit ieri pentru a fi informaţi de preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, despre intenţiile firmei Intel Sky Broadcast, care deţine în prezent drepturile TV, dar care vrea să diminueze suma oferită echipeilor. Alte două companii vor să înlocuiască ISB şi oferă bani mai mulţi.

La 8 iunie, Adunarea Generală a LPF a respins propunerea ISB, deţinătorul drepturilor TV pentru meciurile din Liga I, de a diminua valoarea contractului. Conducătorii cluburilor l-au împuternicit pe preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, să discute cu reprezentanţii companiei pentru ca prevederile contractului de valorificare a drepturilor TV să fie respectate. Ieri, la Adunarea Generală a LPF, reprezentanţii cluburilor  au respins propunerea companiei ISB de diminuarea a contractului privind drepturile TV ale meciurilor din primul eşalon, 13 echipe au votat împotriva ofertei ISB iar una a susţinut-o.

Până luni, ISB trebuie să dea banii

Până luni, compania malteză trebuie să achite 17 milioane de euro ligii, reprezentând prima tranşă din valoarea drepturilor TV pentru sezonul 2015/2016, în caz contrar contractul cu firma din Malta va fi reziliat. Dacă înţelegerea cu ISB va fi ruptă, companiile RCS-RDS şi Telekom sunt dispuse să le oferă cluburilor între 25 şi 28 de milioane de euro pe sezon pentru preluarea în comun a drepturilor TV. ”Am primit o ofertă scrisă din partea companiei RCS-RDS privind drepturile TV. Oferta RCS este făcută împreună cu Dolce. Fără discuţie, este o propunere mult mai avantajaoasă decât ceea ce ne-a oferit ISB-ul”, a povestit unul dintre şefii cluburilor din Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net