0-50! Şoimii nu mai au aripi

Ultima actualizare:

    Adolescenţii care formează echipa Şoimii Pâncota sunt ciuca bătăilor în liga secundăFoto: sportpictures.eu
Adolescenţii care formează echipa Şoimii Pâncota sunt ciuca bătăilor în liga secundăFoto: sportpictures.eu

Gruparea Şoimii Pâncota e ciuca bătăilor în divizia a doua. Deşi campionatul abia a început, arădenii au un golaveraj umilitor, 0-50.

0-16 cu CS Afumaţi, 0-7 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 0-18 cu Juventus Bucureşti şi 0-9 cu Olimpia Satu Mare. Sunt scoruri de maidan cu care Şoimii Pâncota se fac de râs nu numai în ţară, ci şi peste hotare, presa internaţională remarcând şi ea prestaţia lamentabilă a unei echipe de ligă secundă. Rămasă fără finanţare de la Primărie în această vară, formaţia din Pâncota a început sezonul cu nişte adolescenţi, media de vârstă a „şoimilor” fiind undeva la 18 ani. Mai mult, Şoimii Pâncota s-a prezentat la meciul cu Juventus fără antrenor, cu un maseur pe post de unic oficial. 

Lucrurile s-au mai schimbat puţin săptămâna trecută, când clubul a fost preluat de afaceristul italian Angelo Massone, devenit celebru după ce a falimentat Ceahlăul. Acesta a adus câţiva jucători mai de doamne-ajută şi a promis angajarea unui tehnician argentinian. N-a fost de-ajuns pentru a scăpa de umilinţe, Şoimii primind o nouă corecţie, 0-9 acasă cu Olimpia Satu Mare. La această partidă, antrenor-jucător a fost Dumitru Mitu, fotbalist de top în urmă cu 10-15 ani, atunci când evolua la echipe precum Dinamo Zagreb sau Panathinaikos. „E păcat ca eu, la 42 de ani, să joc până în minutul 68 şi să alerg mai mult ca unii copii de 15 - 16 ani”, a remarcat Mitu după ultima ruşine a celor de la Şoimii Pâncota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net