Selecţionerul Iordănescu: “Poate ne trezim că prea ne credeam zmei"

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016foto: Click
Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016foto: Click

Anghel Iordănescu a tunat după eşecul cu Ucraina, scor 3-4. Antrenorul şi-a criticat jucătorii, în special pe cei din apărare, considerând că golurile încasate au venit după nişte "cadouri" ale unora care ar trebui să facă faţă Franţei la Euro.

"O primă repriză foarte bună, în care am avut iniţiativă, am controlat în mare parte jocul, şi am şi reuşit să marcăm. Repriza a doua în mod special prima parte efectiv ne-a scăpat de sub control, cu foarte multe greşeli individuale, cu toate cele trei goluri cadouri făcute adversarilor, care psihiologic ne-au pus la pământ. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli, nepermise la jucători cu mare experienţă. În repriza a doua au intrat relaxaţi", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Avem mai multe probleme legate de aceste jocuri, sunt mulţi jucători care nu au ritm de joc, care la echipele lor de club au avut probleme de a juca în echipă. Torje, Maxim... Sunt o sumedenie de jucători. E clar că este foarte greu să le dai ritm de joc prin antrenamente, să-i aduci la acelaşi nivel în condiţiile în care ei s-au prezentat în etape la cantonamentul din Italia".

"Ne-am făcut socotelile, ştim cam unde suntem, dar pentru băieţii noştri, pentru suporteri ar fi fost foarte bine să menţinem această perioadă de invincibilitate. Avem de învăţat din această înfrângere. Sunt supărat pentru greşelile individuale pe care le-au comis băieţii noştri. Partea finală a jocului  a fost bună, dar rămân cu impresia pe care mi-a făcut-o debutul reprizei a doua, acele 15 minute. Acum aşteptăm ultimul meci, cel cu Georgia, unde sperăm să fim susţinuţi acasă de fani. Poate aceste goluri primite ne trezesc puţin pentru că prea credeam că suntem zmei", a mai spus el. Lotul pentru Euro va fi anunţat mâine, 31 mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net