Euro 2016 România - Franţa /Hagi s-a vopsit din nou blond ca la Mondialul din 1998

Ultima actualizare:

    Hagi s-a vopsit din nou blond
Hagi s-a vopsit din nou blond

Gică Hagi susţine naţionala României la Euro 2016, "Regele" vopsindu-şi părul blond, aşa cum el şi colegii săi din "Generaţia de Aur" au făcut la Campionatul Mondial din Franţa în 1998.

"Nu sunt sigur cine a venit cu ideea, dar am vrut să arătăm că reprezentăm cu mândrie România pe scena mondială. Cineva a zis: Hai să reprezentăm steagul. Ne putem vopsi părul în galben", a spus Hagi. "Să-mi reprezint ţara este o imensă onoare, dar şi o mare responsabilitate de a performa tot timpul, la cel mai înalt nivel", a adăugat el.

"Cea mai mare lecţie pe care am învăţat-o pe parcursul carierei este că nu există o limită a ceea ce poţi face. Un jucător poate evolua întotdeauna, de la meci la meci, de la competiţie la competiţie. Potenţialul nu are limite!", a completat "Regele".

Pentru a sărbători acel eveniment memorabil din istoria fotbalului românesc, Nike a colaborat cu fiul lui Hagi, Ianis, pentru a recrea acel moment. El şi-a personalizat noile ghete de fotbal Mercurial NIKEiD, utilizând culoarea roşie, cu nuanţe de galben şi albastru, pentru a onora steagul României. Mai mult, a adăugat şi două simboluri: prenumele „Ianis” şi cifra emblematică „10”, numărul purtat de "Rege" pe tricou.

La CM din 1998, Hagi şi colegii săi au decis să sărbătorească faptul că au depăşit faza grupelor prin a se vopsi blonzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net