Euro 2016 / România-Albania: Antrenorul Albaniei ne vede puternici

Ultima actualizare:

    Gianni De Biasi, selecționerul AlbanieiFoto: Getty
Gianni De Biasi, selecționerul AlbanieiFoto: Getty

Meciul decisiv din grupa A a Campionatului European de fotbal din Franța pune față în față Albania și România. Selecționerul adversarilor, Gianni De Biasi, a declarat sâmbătă, 18 iunie, în ziua premergătoare partidei, pentru Dolce Sport, că reprezentativa noastră este puternică din punct de vedere fizic, competitivă și compactă.

"Este o partidă decisivă pentru ambele echipe. România a jucat bine în primele două meciuri, atât cu Franța, cât și cu Elveția. A reușit să facă un punct, dar noi nu. Vom încerca să câștigăm și sperăm să putem face ce nu am reușit în partidele anterioare. România este o echipă compactă, bine organizată, puternică din punct de vedere fizic, dificil de înfruntat. Trebuie să jucăm așa cum ne-am propus.

Pinitii este un om important, dar Hoban și Prepeliță sunt jucători de un nivel înalt, iar Raț are multă experiență. România are un lot foarte bun", a declarat Biasi pentru televiziunea din România.

Și portarul Albaniei, Etrit Berisha, a vorbit despre meci. Pentru el, detaliile sunt cele care vor face diferența și vor determina câștigătorul. "România nu are jucători vedetă, joacă mai mult ca o echipă". Va fi un meci echilibrat, a spus fotbalistul.

image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net